5 - Topkoks voor thuiskoks 
      40 gerechten van Sergio Herman, Geert Van Hecke, Ramon Beuk, Jonnie Boer, Margo Reuten, Piet Huysentruyt en vele anderen 
      
      
       
     
      
      We hebben 40 recepten uit dit boek   geindexeerd. 
      
         Word gratis lid 
         Welkom op heerlijk zoeken 
         Wij maken jouw kookboeken, zoals 5 - Topkoks voor thuiskoks , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage  of word direct gratis lid  en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
       
      Jubileumeditie. - Uitg. in opdracht van PostNL voor het World Food Programme - In deel 5 van Topkoks voor Thuiskoks geven 40 Nederlandse en Vlaamse topkoks hun geheimen prijs. De mooiste recepten met favoriete ingrediënten voor prachtige gerechten en toch gemakkelijk te bereiden. Met heldere instructies en fraaie fotografie. Van de aankoop van één boek krijgt een kind in Malawi 40 maaltijden via het schoolvoedselprogramma van het World Food Programme (WFP). Eerdere delen van deze succesvolle serie kookboeken won de Gouden Garde Publieksprijs 2010 en de Gourmand World Cookbook Award 2011.
    Aantekeningen
         bij dit boek
     
          Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt       
           bij dit boek
 door gebruikers. 
   
        
    Advertentie 
    
            
        
        Recepten uit 5 - Topkoks voor thuiskoks 
        Een greep uit de 40 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
          
  
  
  
    
        Ingrediënten: ananas, appel, boter, framboos, grapefruit, honing, mango, meloen, peer, sinaasappel, suiker, vanille-ijs, vanillestokje en witte wijn 
        
        
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bitterkoekjes, ei, eidooier, gelatine, marasquin, rum, slagroom, suiker en fruit 
        
        
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: appel, balsamicoazijn, boter, eendenborst, honing, kippenbouillonpoeder, koffie, suiker en tijm 
        
        
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bruine suiker, gedroogde chilipeper, kaneelstokje, korianderzaad, kruidnagel, peer, suiker, varkensfilet, wittewijnazijn en zeezout 
        
        
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: basilicum, bieslook, bouillonblokje, cherrytomaten, granny smith, haring, honing, knoflook, komkommer, kropsla, limoensap, olijfolie, quinoa, rode paprika, rozemarijn, rucola, sjalot, tomaat, tomatenpuree, vanillestokje, venkel en xeresazijn 
        
        
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: avocado, bosui, citroen, citroengras, honing, kokkel, korianderzaad, laurierblad, limoen, scheermesjes, spinazie, wasabi, witte peperkorrels, witte wijn, wittewijnazijn en zeebaars 
        
        
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bloemkool, boter, frituurolie, knoflook, lardo di colonnata, laurierblad, pierre robert, truffel, truffelpuree en witte wijn 
        
        
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bospeen, boter, champignon, citroen, citroengras, foelie, gele wortel, gember, kabeljauwrug, kaneel, kippenfond, kokosmelk, komijn, koriander, kruidnagel, lamsoor, laurierblad, olijfolie, sjalot, slagroom, winterpeen en witte wijn 
        
        
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: aardappelzetmeel, boter, cantharel, citroensap, kalfsfond, kippenbouillon, kuit, paddenstoelenfond, peterselie, scholfilet, visfond, witte boon en zeekraal 
        
        
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: aardappel, boter, couscous, kippenfond, koriander, melk, olie, olijf, pompoen, rabarber, ras el hanout, rode mul, room, suiker en verveinethee 
        
        
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: aardappel, boter, kalfssukade, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, limoen, madame jeanettes, nootmuskaat, peperkorrel, piccalilly, runderbouillon, sinaasappelsap, sojaolie, tomatenpuree, ui en zoutvlees 
        
        
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: balsamicoazijn, basilicumbladeren, bospeen, boter, doperwt, dragon, kervel, knoflook, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, polenta, rodemulfilets, rozemarijn, sinaasappel, tomaat en wortelsap 
        
        
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: ananas, bloem, eidooier, filodeeg, maanzaad, melk, olie, slagroom, suiker, vanillestokje en witte chocolade 
        
        
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: citroen, geleisuiker, jeneverbes, kardemompeul, korianderzaad, kruidnagel, marmello, peperkorrel, sinaasappel, steranijs, tomaat en vanillestokje 
        
        
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: agaragar, asperge, citroen, citroengras, gember, knoflook, koriander, limoen, mayonaise, olijfolie, radijs, sjalot, suiker, sushiazijn, tonijn en tuinkers 
        
        
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: boter, eidooier, griesmeel, groene asperge, groene peper, kalfshaas, kerriepoeder, melk, morilles, room, runderbouillon, runderbouillonblokje, sjalot en witte wijn 
        
        
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: amandel, basilicumbladeren, cherrytomaten, gele tomaat, groene tomaat, knoflook, melk, olijfolie, rijstazijn, stokbrood en wijnazijn 
        
        
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: aardappel, boter, cantharel, dragon, kalfsfond, olijfolie, rode wijn, runderstaartstuk, spekblokjes, tijm en zilverui 
        
        
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bloemkool, boter, broccoli, cantharel, melk, nootmuskaat, peterselie, portobello, sjalot, slagroom, spinazie, varkenshaas en vleesfond 
        
        
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: agaragar, azijn, boragebloem, boter, citroengras, citroensap, gember, gembersiroop, kerriepoeder, ketjap, kippendij, komkommer, langoustine, limoenblad, olie, rijstazijn, slagroom, sojasaus, spaanse peper en suiker 
        
        
      
     
   
 
        Toon alle 40 recepten in dit boek 
         
   
  
    
    Status: Doorzoekbaar    
    
        ISBN13 
        9789081789608 
        ISBN10 
        9081789600