Gemüse!
Das Goldene von GU
Een boek van
We hebben 312 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals **Gemüse! **, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Gemüse is een uitgave van de 300 jaar oude uitgeverij Gräfe und Unzer. Een uitgever die vanouds goede culinaire boeken uitgeeft en die inmiddels ook de uitstekende culinaire uitgaven van Teubner verlag heeft overgenomen. De nadruk ligt op groentegerechten zodat er een groot aandeel van vegetarische en veganistische recepten zijn opgenomen maar vis en vlees wordt niet geheel uitgesloten. Voor het indexeren is de Duitse uitgave gebruikt. Vertaalfouten zijn geheel voor mijn rekening. Bij een aantal recepten zijn ook variaties beschreven die ik apart heb opgenomen mits sprake is van een significante afwijking van het origineel. Als het alleen gaat over bijvoorbeeld het gebruik van een andere soort olie dan heb ik daarvoor geen extra recept vermeld.
- 5 maanden geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Gemüse!
Een greep uit de 312 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: citroensap, cress, dijonmosterd, ei, kruiden voor frankfurter groene saus, lenteuien, nieuwe aardappel, peper, roomyoghurt, salade, zout en zure room
Keuken: Duits
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: basilicum, bieslook, cantharellen, champignons, groentebouillon, instantpolenta, oesterzwam, olijfolie, peper, peterselie, ui, zout en zure room
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch / rijst, granen en peulvruchten
Ingrediënten: feta, korianderpoeder, kweepeergelei, peper, rode bieten, rode wijnazijn, suiker, walnootolie, walnoten en zout
Keuken: Internationaal
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: griekse roomyoghurt, kikkerwten uit blik, olie, olijfolie, pepermix, scherp kerriepoeder, varkensfilet, zoete aardappels en zout
Keuken: Grieks
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: eidooier, groentebouillon, instantpolenta, mais uit blik, olijfolie, parmezaanse kaas, peper en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: amandelschilfers, dadels, gladde peterselie, hokkaido-pompoen, koolraap, olijfolie, orientaalse dressing, wortel en zout
Keuken: Orientaals
Soort: salade / vegan
Ingrediënten: bieslook, blauwschimmelkaas, grof gemalen zwarte peper, ijsbergsla, rode peperbessen, rucola, vijgen, walnoten, witte aceto balsamico, zout en zure room
Keuken: Mediterraans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: harde kaas, hazelnoten, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, sinaasappel en zout
Keuken: Orientaals
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: boter, groente, groentebouillon, hele rietsuiker, lente-ui, munt, peper, rozijnen, soft abrikozen, wortel, wortelgroen en zout
Soort: vegetarisch / couscous
Ingrediënten: cayennepeper, gladde peterselie, groentebouillon, kaneelknoppen, knoflook, noilly prat, olijfolie, pinboompitten, sjalot, snijbiet, sultanakrenten, zout en zwarte peper
Keuken: Duits
Ingrediënten: acuka, bloemkool, geroosterde en gezouten macadamianoten, koolzaadolie, peper, peterselie, ui, volkorentoast, zout en zure room
Keuken: Turks
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: chilivlokken, courgette, donkere sesam, gerookte zalm, noribladeren, roomkaas, sesamzaad en wasabipasta
Keuken: Japans
Soort: salade / vis
Ingrediënten: avocado, feta, jalapeñopeper, koriandergroen, limoen, mais uit blik, peper, rode puntpaprika, rode ui, suiker, tomaat en zout
Keuken: Mexicaans
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: amandelschilfers, appelazijn, gember, gemengde bessen, honing, mini mozzarella, peper, walnootolie en wilde kruidensla
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: dille, feta, galiameloen, honing, kerstomaat, komkommer, munt, olijfolie, paprike, peper, radicchio, rode ui, rode wijnazijn, zout en zwarte olijven
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: boter, droge witte wijn, gember, groentebouillon, jonge wortel, knoflook, lente-ui, parmezaanse kaas, peper, risottorijst, rode chilipeper, waterkers en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch / eenpansgerecht
Ingrediënten: aceto balsamico, gedroogde oregano, gemengde kerstomaten, halloumi, knoflook, munt, olijfolie, peper, peterselie, rode puntpaprika, rode ui, za'atar, zout en zwarte olijven
Keuken: Orientaals
Soort: vegetarisch / ovenschotel
Ingrediënten: bechamelsaus, boter, groentebouillon, hokkaido-pompoen, knoflook, lasagne, parmezaanse kaas, peper, rozemarijn en zout
Keuken: Internationaal
Soort: vegan
Ingrediënten: instantpolenta, olijfolie, peper, prei, ricotta, tijm, varkensfilet, vleesbouillon, zongedroogde tomaten op olie en zout
Keuken: Duits
Ingrediënten: chilivlokken, citroensap, honing, knoflook, olijfolie, peper, sinaasappel, venkel, wortel, zalmfilet en zout
Soort: salade / vis
Toon alle 312 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783833879142
ISBN10
3833879149