Gemüse!
Das Goldene von GU
Een boek van
We hebben 312 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals **Gemüse! **, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Gemüse is een uitgave van de 300 jaar oude uitgeverij Gräfe und Unzer. Een uitgever die vanouds goede culinaire boeken uitgeeft en die inmiddels ook de uitstekende culinaire uitgaven van Teubner verlag heeft overgenomen. De nadruk ligt op groentegerechten zodat er een groot aandeel van vegetarische en veganistische recepten zijn opgenomen maar vis en vlees wordt niet geheel uitgesloten. Voor het indexeren is de Duitse uitgave gebruikt. Vertaalfouten zijn geheel voor mijn rekening. Bij een aantal recepten zijn ook variaties beschreven die ik apart heb opgenomen mits sprake is van een significante afwijking van het origineel. Als het alleen gaat over bijvoorbeeld het gebruik van een andere soort olie dan heb ik daarvoor geen extra recept vermeld.
- 3 maanden geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Gemüse!
Een greep uit de 312 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: acuka, bloemkool, geroosterde en gezouten macadamianoten, koolzaadolie, peper, peterselie, ui, volkorentoast, zout en zure room
Keuken: Turks
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: appelazijn, bramen, mosterd, olijfolie, peper en zout
Soort: vegan
Ingrediënten: bergkaas, citroen, cress, gedroogde cranberries, koolzaadolie, meiraapjes, mierikswortel, peper, radijs, rosbief, suiker en zout
Soort: salade
Ingrediënten: cashewnoten, knoflook, koriandergroen, lichte sojasaus, paksoi, peper, rode paprika, rode thaise currypasta, snelkookrijst, ui en zout
Keuken: Oosters
Soort: vegan / eenpansgerecht
Ingrediënten: gedroogde tijm, ketchup, knoflook, koolraap, olijfolie, paprikapoeder edelsusz, pastinaak, peper, tofunaise, wortel, zoete aardappel en zout
Keuken: Internationaal
Soort: groente
Ingrediënten: gember, groene peper, groentebouillon, kokosmelk, kokosolie, koriandergroen, limoen, rode biet, rode thaise currypasta, rode ui en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: vegan
Ingrediënten: basilicum, courgette, gezeefde tomaten, mozzarella, olijfolie, parmaham, parmezaanse kaas, peper, ui en zout
Keuken: Italiaans
Soort: ovenschotel
Ingrediënten: appenzeller, bloemige aardappel, boskoop-appel, knoflook, knolselderij, melk, nootmuskaat, peper, room, tijm, veldsla en zout
Keuken: Duits
Soort: vegetarisch / ovenschotel
Ingrediënten: bergkaas, citroen, cress, hazelnootschilfers, koolzaadolie, meiraapjes, mierikswortel, peper, radijs, suiker en zout
Keuken: Duits
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: cashewnoten, limoenolijfolie, majoraan en rode thaise currypasta
Keuken: Internationaal
Soort: vegan
Ingrediënten: appelazijn, augurk, cress, karwijzaadpoeder, maatjesharingfilet, mierikswortel, rode biet, rode ui, walnootolie, zout, zure appel, zure room en zwarte peper
Keuken: Duits
Soort: salade / vis
Ingrediënten: caashewstrooisel, korianderzaad, kruidnagel, laurier, maispolenta, maïzena, peperkorrels, pimentkorrels, rode kool, ui, vlierbessengelei, vlierbessensap, zure appel en zwarte peper
Keuken: Internationaal
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: avocado, citroensap, gedroogde kikkererwten, granaatappelsiroop, groentebouillon, honing, komkommer, koriandergroen, korianderkorels, lente-ui, olie, olijfolie, paprikapoeder edelsusz, rode peperoni, sesamzaad, suiker, venkelzaad, wortel, zout en zwarte peper
Keuken: Turks
Soort: vegan
Ingrediënten: bloem, citroen, ei, geklaarde boter, koolrabi, munt, paneermeel, verse geitenkaas, zout en zwarte peper
Keuken: Duits
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: basilicum, boter, citroen, lenteuien, olijfolie, peper, peultjes, waterkers, zalmforelfilets, zeezout en zout
Keuken: Internationaal
Soort: vis
Ingrediënten: avocado, brood, citroensap, ei, olijfolie, peper, pepermix, peterselie, pompoenpitten, roomkaas, tijm, veldsla, witlof, witte wijnazijn, wortel, zeezoutvlokken, zoete grove mosterd, zonnebloemolie en zout
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: bladspinazie, chilipoeder, garam masala, geklaarde boter, kaneel, kikkererwten uit blik, knoflook, komijnpoeder, koriander, kurkumapoeder, peper, tomaten uit blik, ui, zoete aardappel en zout
Keuken: Indiaas
Soort: curry / vegetarisch
Ingrediënten: boter, cayennepeper, citroenrasp, citroensap, hazelnoot, nootmuskaat, oesterzwam, olijfolie, peper, peterselie, piment, schorseneren, zout en zwarte peper
Keuken: Duits
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: aardbeien, agavediksap, belugalinzen, citroensap, gemengde kruiden voor frankfurter groene saus, groene asperges, lijnzaadolie, mosterd, olijfolie, peper, sojaghurt en zout
Soort: salade / vegan
Ingrediënten: chilipoeder, glasnoedels, groentebouillon, lente-ui, olie, rode linzen, venkel en zout
Keuken: Internationaal
Soort: soep/bouillon / vegan
Toon alle 312 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783833879142
ISBN10
3833879149