Homard cuit a la vapeur d'algues - Kreeft gegaard in de stoom van algen

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 66 in La cuisine Charentaise .

Keuken:
Frans
Gang:
picknick / hoofdgerecht
Soort:
schaal- en schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Sole cuit a la vapeur d'algues - Tong gegaard in de stoom van algen

Een recept uit Liliane Benoit en Agnès Claverie - La cuisine Charentaise

Rillettes de maquereau / Makreelrillette

Een recept uit  - Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne

Koolrabi, yoghurt, inmaak van de laatste zomer, rabarbersap en zwarte bessenhoutolie

Een recept uit  - Story on a Plate

Algenschuim en garnituur

Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten