Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd
Der Feinschmecker bookazine nr.18
We hebben 106 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
De Feinschmecker Bookazine editie van Dieter Müller verscheen eind 2009 rond de tijd dat hij zijn hoog gewaardeerde drie sterren restaurant Schloss Lerbach verliet. Muller is ook nu nog op zijn 72e actief als verantwoordelijke voor het menu van restaurants Pots in de Berlijnse vestiging van Ritz-Carton. In de tussenliggende jaren was hij een paar maanden per jaar chef in het restaurant dat zijn naam droeg aan boord van een van Duitslands meest luxueuze cruiseschepen.
Gault & Millau beoordeelde Müllers restaurant in zijn topjaren als “in alle opzichten perfect”. In deze uitgave zijn de echo’s van die topjaren te zien in een aantal zeer creatieve maar ook voor liefhebbers maakbare recepten.
- meer dan 3 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd
Een greep uit de 106 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bailicum-olijfolie-emulsie, basilicum, boter, cocktailtomaten, eiwit, filodeegvellen, orientaalse couscous, saffraanpoeder, strudeldeeg, visfarce, witte peper, zalmfilet, zeetongfilets en zout
Keuken: Duits
Soort: couscous / vis
Ingrediënten: appel, kaneelstokje, rode bessen, steranijs, vanillesaus, vanillesuiker, vitamine c en witte wijn
Keuken: Duits
Soort: fruit
Ingrediënten: pastadeeg en zwart pastadeeg
Keuken: Duits
Soort: pasta/noodles
Ingrediënten: amandelsnippers, bladerdeeg, boter, chocoladestokjes, eidooier, kaneelstokje, limoen met schil, marsepein, melk, peren, perenbrandewijn, physalis, rozijnen, sinaasappel met schil, steranijs, suiker, vanillepeul, vitamine c en vruchtensaus
Keuken: Duits
Soort: fruit
Ingrediënten: coquilles, granaatappel, limoensap, olijfolie, pijnboompittenvinaigrette, raapolie, venkelgroen, venkelknol, witte balsamicoazijn, witte peper en zout
Keuken: Duits
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bloem, eiwit, grof zeezout, olijfolie en wijnazijn
Keuken: Duits
Soort: vegetarisch / condiment
Ingrediënten: bleekselderij, boter, citroensap, dragon, droge witte wijn, knoflook, maïzena, mosselen, olijfolie, pernod, room, saffraandraadjes, sjalot, tijm, visfond, witte peper, zeekraal en zout
Keuken: Duits
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: appel, bakvet, boter, brikdeeg, dragon, eendenborst, eendenjus, eidooier, gevogeltelever, hart van wilde eend, lever van wilde eend, peper, peterselie, pompoenpitten, sjalot, tijm, wildjus en zout
Keuken: Duits
Ingrediënten: bloem, boter, chocolaatjes, ei, eidooier, gekruide kersen, pure chocolade, pure couverture, suiker en tonkabonenijs
Keuken: Duits
Soort: soufflé
Ingrediënten: amandelmeel, boter, bruine rum en suiker
Keuken: Duits
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bruine suiker, grof zeezout, jeneverbessen, korianderzaad, kruidnagel, laurier, mosterdzaad, pimentkorrels, steranijs, tijm, venkelzaad en zwarte peperkorrels
Keuken: Duits
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Ingrediënten: gevogeltejus, kardemompeulen, maïzena en rode wijn
Keuken: Duits
Soort: saus
Ingrediënten: basilicum, eendenlever, gevogeltejus, kastanjechampignons, kervel, maïzena, olijfolie, peterselie, rode witlof, sjalotten en water
Keuken: Duits
Soort: stoofgerecht / gevogelte / orgaanvlees
Ingrediënten: aardbeienpuree, amandelcrème, amandelschaafsel, briochebrood, chocolade, chocospiralen, mango, mini-ananas, sinaasappelbloesemsiroop en vanille-ijs
Keuken: Duits
Ingrediënten: basilicum, citroensap, grove dijonmosterd, ridderforel, saffraanpoeder, visfarce, witte wijnsaus en zout
Keuken: Duits
Soort: vis
Ingrediënten: cornflakes, ei, geklaarde boter, inmaakvocht van maïs, suiker, suikermaïs uit blik en zout
Keuken: Duits
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bloem, gist, olijfolie, vegannaise en zout
Keuken: Duits
Soort: brood en broodgerecht
Ingrediënten: arachideolie, kalfsbotten, kalfsstaart, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurier, olijfolie, pimentkorrels, rode wijn, rozemarijn, tijm, tomatenpuree, wortel en zwarte peperkorrels
Keuken: Duits
Soort: bouillon
Ingrediënten: bloem, distelolie, ei, eidooier en zout
Keuken: Duits
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: geleisuiker, grappa, jeneverbessen, kaneelstokje, laurier, maïzena, moscato d'asti, pimentkorrels, pitloze witte druiven, steranijs en witte wijn
Keuken: Duits
Soort: fruit
Toon alle 106 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar