Sieb's proefschrift 
      Er is niets lekkerders dan iets ontzettend lekkers, basisrecepturen van Sieberens kookstudio Meerema 
      Een boek van  
      
       
     
      
      We hebben 55 recepten uit dit boek   geindexeerd. 
      
         Word gratis lid 
         Welkom op heerlijk zoeken 
         Wij maken jouw kookboeken, zoals Sieb’s proefschrift , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage  of word direct gratis lid  en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
       
      
    
    Aantekeningen
         bij dit boek
     
        
  
    Sieberen Meerema, die onder meer zijn sporen verdiende als chef van het Rotterdamse restaurant de Harmonie, drijft nu een kookstudio de Capelle aan den IJssel. In dit boekje werkt hij op zijn recepten uit voor een aantal basisbereidingen. Als verdienstelijk schilder neemt hij ook de illustraties ter hand. Zier voor meer recepten van Meerema ook het boek "Harmonie op je bord"
   
  
    - ongeveer 4 jaar  geleden door Thomas de Beer  geplaatst
.
   
 
   
        
    Advertentie 
    
            
        
        Recepten uit Sieb's proefschrift 
        Een greep uit de 55 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
          
  
  
  
    
        Ingrediënten: bloem, deeg, ei en zout 
        
        
Soort: pasta/noodles / vegetarisch 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bloem, gedroogde gist, rozemarijn, suiker, water en zout 
        
Keuken: Internationaal 
        Soort: vegan / brood/sandwiches/crostini/bruschetta 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: aardbeien, chocolademousse en meringue 
        
Keuken: Frans 
        Soort: koek en gebak / vegetarisch 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: azijn, ketjap, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, opzouten, peper, pinda's en sambal 
        
Keuken: Indonesisch 
        Soort: saus 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: boter, limoensap, opzouten, peper, room, sjalot, tuinkruiden, witte wijn en witte wijnazijn 
        
Keuken: Frans 
        Soort: saus / vegetarisch 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: citroen, honing, kruidnagel, limoen, sinaasappel en zout 
        
Keuken: Internationaal 
        Soort: vegan 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: opzouten, stevige aardappel en zonnebloemolie 
        
        
Soort: vegan / aardappelgerecht 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: gember, graffiti aubergine, kardemompeul, kerriepoeder, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, olijfolie, opzouten, peperkorrels, rode peper, sherryazijn en suiker 
        
        
Soort: inmaak / groente 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: dille, grof zeezout, mosterd, peper, suiker en zalmzijde 
        
Keuken: Zweeds 
        Soort: vis 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: amandelen, eiwit, room en suiker 
        
Keuken: Internationaal 
        Soort: vegetarisch / ijs 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: gelatine, melk, room, suiker en vanillestokje 
        
Keuken: Italiaans 
        Soort: vegetarisch 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: boter, citroensap, eidooier, opzouten, peper, witte wijn en witte wijnazijn 
        
Keuken: Frans 
        Soort: saus / vegetarisch 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: grof zout, knoflook, rode biet en ui 
        
        
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: amandelen, extra vierge olijfolie, opzouten, sherryazijn, sjalot, tabasco en worcestershiresaus 
        
Keuken: Internationaal 
        Soort: saus/dressing/jus / vegan / mosterd 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bleekselderij, dragon, extra vierge olijfolie, foelie, gember, groene paprika, kerriepoeder, knoflook, korianderkorrels, laurier, limoen, peper, peterseliestelen, prei, steranijs, venkel, water, witte wijn, wortel, zoete ui en zout 
        
        
Soort: soep/bouillon / vegan 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: eidooier, extra vierge olijfolie, gember, limoenrasp, limoensap, mosterd, opzouten, sherryazijn, tabasco, tonijnfilet, vis en water 
        
Keuken: Mediterraans 
        
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bleekselderij, foelie, kipkarkassen, knoflook, korianderkorrels, laurier, peper, peterseliestelen, prei, water, zoete ui en zout 
        
        
Soort: soep/bouillon 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: druivenpitolie, extra vierge olijfolie, mosterd, natuurazijn, opzouten, peper en sjalot 
        
Keuken: Frans 
        Soort: saus/dressing/jus / vegan 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bloem, eiwit, rozemarijn, water en zout 
        
        
Soort: vegetarisch / condiment 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: basilicum, extra vierge olijfolie, knoflook, opzouten, parmezaanse kaas, peper, pijnboompitten, bladpeterselie en rucola 
        
        
Soort: saus / vegetarisch 
      
     
   
 
        Toon alle 55 recepten in dit boek 
         
   
  
    
    Status: Doorzoekbaar    
    
        ISBN13 
        9789090325019 
        ISBN10 
        9090325018