- Vol Smaak

Vol Smaak

Koken met verse ingrediënten

Een boek van

We hebben 145 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Vol Smaak, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Dat smaakt!

Om lekker te kunnen koken heb je maar heel weinig nodig. Met verse ingrediënten, een beetje productkennis en slimme kooktechnieken, tover je gerechten vol smaak op tafel. Dat is precies waar dit kookboek over gaat. Het staat barstensvol lekkere recepten met vers in de hoofdrol.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Vol Smaak

Een greep uit de 145 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:

Geroosterde bloemkool

Ingrediënten:
bloemkool, chilipoeder, gember, griekse yoghurt, grof zeezout, knoflook, komijnzaad, koriander, korianderzaad, kurkuma, limoen en mosterdzaad

Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:

Rundvlees in rode wijn met pappardelle

Ingrediënten:
bloem, bruine beukenzwam, bundelzwammen, italiaanse rode wijn, kastanjechampignons, knoflook, magere spekblokjes, olijfolie, oregano, pappardelle, rozemarijn, rundersukade, salie, san marzanotomaten uit blik, tijm, ui en witte beukenzwam

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / pasta/noodles / rundvlees
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:

Beef rendang

Ingrediënten:
arachideolie, basmatirijst, gebakken uitjes, gemalen komijn, gemalen koriander, gember, knoflook, kokosmelk, kurkuma, limoen, runderriblappen, sambal badjak, santen, sereh en sjalot

Keuken:
Indonesisch
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:

Shakshuka

Ingrediënten:
ei, feta, gele paprika, gemalen komijn, harissa, knoflook, koriander, olijfolie, pitabroodjes, bladpeterselie, rode paprika, suiker, sumak, tomatenblokjes uit blik en ui

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:

Spruitjesstamppot

Ingrediënten:
gerookte kipfilet, grove mosterd, halfvolle melk, hazelnoten, knoflook, kruimige aardappel, olijfolie, roomboter, spruiten en ui

Soort:
stamppot
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / lunch / voorgerecht uit Vol Smaak:

Tom kha kai

Ingrediënten:
gember, kippenbouillonblokje, kippenbout, kokosmelk, koriander, limoen, rode peper, sereh, shiitake en vissaus

Keuken:
Thais
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:

Bloemkool mac'n cheese

Ingrediënten:
bloem, bloemkool, cheddar, halfvolle melk, macaroni grande, panko, parmezaanse kaas, bladpeterselie, rauwe ham en roomboter

Soort:
pasta/noodles / ovenschotel
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:

Goedgevulde paddenstoelenquiche

Ingrediënten:
beukenzwam, bladerdeeg, bundelzwammen, ei, gedroogd eekhoorntjesbrood, kastanjechampignons, knoflook, bladpeterselie, roomboter, slagroom, tijm en ui

Soort:
quiche / vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:

Pompoensoep, spicy variant

Ingrediënten:
arachideolie, gemalen kaneel, gemalen komijn, kippenbouillontabletten, knoflook, kokosmelk, pompoen, pompoenpitten, sambal manis, srirachasaus, ui en winterpeen

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:

Kip traybake met tzatziki

Ingrediënten:
kalamata olijven, kipdrumsticks, krieltjes, olijfolie, rode ui, tzatziki, venkel en za'atar

Keuken:
Grieks
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / bijgerecht uit Vol Smaak:

Sambalboontjes

Ingrediënten:
citroengras, gemberpoeder, ketjap manis, knoflook, laospoeder, sambal oelek, santen, sperziebonen, ui en zonnebloemolie

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegan
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Vol Smaak:

Niçoisebowl

Ingrediënten:
cherrytomaten, dijonmosterd, ei, extra vierge olijfolie, haricots verts, kapperappeltjes, krieltjes, rode wijnazijn, sjalot, snoepkomkommer, tonijn in olijfolie en zwarte olijven

Keuken:
Frans
Soort:
salade
Een recept uit  - Vol Smaak

Bijgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vol Smaak:

Pan con tomate

Ingrediënten:
extra vierge olijfolie, knoflook, stokbrood, tabasco chipotle en vleestomaat

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Vol Smaak

Bijgerecht uit Vol Smaak:

Mangochutney

Ingrediënten:
gember, komijnzaad, korianderzaad, mango, mosterdzaad, rietsuiker, venkelzaad, witte wijnazijn en zonnebloemolie

Soort:
vegan / chutney/pickle/jam/compote
Een recept uit  - Vol Smaak

Recept uit Vol Smaak:

Ovengedroogde tomaatjes

Ingrediënten:
cocktailtomaten, gedroogde oregano, olijfolie, poedersuiker en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Vol Smaak

Bijgerecht uit Vol Smaak:

Zelfgemaakte tomatensambal

Ingrediënten:
arachideolie, blikje tomatenblokjes, citroengras, gemalen laos, groene rawitpeper, knoflook, kokosbloesemsuiker, rode rawitpeper, sjalot en zout

Soort:
vegan
Toon alle 145 recepten in dit boek