- Vol Smaak

Vol Smaak

Koken met verse ingrediënten

Een boek van

We hebben 145 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Vol Smaak, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Dat smaakt!

Om lekker te kunnen koken heb je maar heel weinig nodig. Met verse ingrediënten, een beetje productkennis en slimme kooktechnieken, tover je gerechten vol smaak op tafel. Dat is precies waar dit kookboek over gaat. Het staat barstensvol lekkere recepten met vers in de hoofdrol.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Vol Smaak

Een greep uit de 145 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Vol Smaak:

Carrotcake met roomkaasfrosting en notencrumble

Ingrediënten:
baksoda, crème fraîche, ei, gember, gezouten macadamia, gezouten pecannoten, kaneel, lichte basterdsuiker, limoen, poedersuiker, roomboter, roomkaas, vanillearoma, winterpeen, zelfrijzend bakmeel en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / lunch / voorgerecht uit Vol Smaak:

Tom kha kai

Ingrediënten:
gember, kippenbouillonblokje, kippenbout, kokosmelk, koriander, limoen, rode peper, sereh, shiitake en vissaus

Keuken:
Thais
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:

Biefstuk tataki met sesamkorstje

Ingrediënten:
biefstuk, bosui, gember, sojabonen, japanse sojasaus, komkommer, limoen, mirin, radijs, rijstazijn, sesamolie, winterpeen en wit sesamzaad

Keuken:
Japans
Soort:
rundvlees
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Vol Smaak:

Niçoisebowl

Ingrediënten:
cherrytomaten, dijonmosterd, ei, extra vierge olijfolie, haricots verts, kapperappeltjes, krieltjes, rode wijnazijn, sjalot, snoepkomkommer, tonijn in olijfolie en zwarte olijven

Keuken:
Frans
Soort:
salade
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / bijgerecht uit Vol Smaak:

Gewokte aubergine

Ingrediënten:
aubergines, bosui, gember, ketjap manis, knoflook, rode peper, sesamolie, sesamzaad en zonnebloemolie

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Vol Smaak:

Hartige taart met tomaatjes

Ingrediënten:
balsamicocreme, filodeeg, gemengde tomaatjes, knoflook, olijfolie, rode ui, tijm en zoete aardappel

Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit  - Vol Smaak

Bijgerecht uit Vol Smaak:

Mangochutney

Ingrediënten:
gember, komijnzaad, korianderzaad, mango, mosterdzaad, rietsuiker, venkelzaad, witte wijnazijn en zonnebloemolie

Soort:
vegan / chutney/pickle/jam/compote
Een recept uit  - Vol Smaak

Lunch uit Vol Smaak:

De originele Caesar salad

Ingrediënten:
ansjovisfilet, babyromainesla, citroensap, dijonmosterd, ei, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, worcestershiresaus, zonnebloemolie en zuurdesembrood

Soort:
salade
Een recept uit  - Vol Smaak

Snack of tussendoortje uit Vol Smaak:

Kipnuggets met barbecuesaus

Ingrediënten:
appelazijn, barbecuesaus, bloem, cayennepeper, ciderazijn, donkere basterdsuiker, ei, frituurolie, karnemelk, ketchup, kipfilet, panko, tabasco chipotle en zout

Soort:
gevogelte
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:

Beef rendang

Ingrediënten:
arachideolie, basmatirijst, gebakken uitjes, gemalen komijn, gemalen koriander, gember, knoflook, kokosmelk, kurkuma, limoen, runderriblappen, sambal badjak, santen, sereh en sjalot

Keuken:
Indonesisch
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:

Gevulde puntpaprika's tuna melt

Ingrediënten:
cheddar, gemalen komijn, gerookt paprikapoeder, jalapeñopeper, Maïs uit blik, olijfolie, puntpaprika's, tomatenblokjes, tomatenpuree, tonijn in olie, tortillachips, ui en zwarte bonen uit blik

Toon alle 145 recepten in dit boek