Nigel Slater - Greenfeast 50x snel & vega

Greenfeast 50x snel & vega

Een boek van Nigel Slater

We hebben 50 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Greenfeast 50x snel & vega, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Nigel Slater is een culinaire grootheid. Zijn handelsmerk is zijn bijna literaire manier van schrijven over eten, terwijl zijn receptuur heel toegankelijk is. De ingrediënten zijn algemeen verkrijgbaar en de bereiding is niet ingewikkeld. Van Aardappelpastei met ui en blauwe kaas tot Zomergroente met harissa en couscous. Slaters gerechten staan in een handomdraai op tafel. 50x snel en vega is een perfecte kennismaking met een van de culinaire grootheden van deze eeuw en een voorbereiding op zijn fantastische Greenfeast-tweeluik (verschijnen maart en oktober 2020).


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Greenfeast 50x snel & vega

Een greep uit de 50 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Nigel Slater - Greenfeast 50x snel & vega

Diner / voorgerecht uit Greenfeast 50x snel & vega:

Soep van groene groenten

Ingrediënten:
arachideolie, asperges, citroengras, doperwten, geelwortelpoeder, gemberwortel, groene chilipeper, groentebouillon, knoflook, kokosmelk, koriandersteeltjes, korianderzaad, limoensap, sojasaus, suiker, tuinbonen, vissaus vegetarisch, voorjaarskool en witte peperkorrels

Soort:
vegetarisch
Toon alle 50 recepten in dit boek