Merg met oesterzwam in rodewijnsaus

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 70 in Bouillon .

Gang:
hoofdgerecht
Soort:
rundvlees / paddenstoelen

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

In de pan gebraden kalfsvlees

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Risotto alla Milanese

Een recept uit Onno Kleyn - Italië

Runderribstuk met sjalottenboter en rundermerg

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Entrecôte double bordelaise

Een recept uit  - Koken voor twee