Green salads
vegetarische maaltijdsalades warm en koud - gezond en lekker
We hebben 57 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Green salads , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Groene salades voor iedereen! In dit boek vind je recepten voor gezonde, groene, lekkere salades met veel kleur- en smaakcontrasten. Behalve recepten voor maaltijdsalades geeft Therese Elgquist ideeën voor heerlijke groene bijgerechten. Wat dacht je van hummus met rode biet en basilicum, grof geschaafde asperge-venkelsalade met peterseliemayonaise of een supersalade met geroosterde broccoli, kiemen en avocadodressing? Laat je inspireren door de vernieuwende recepten in dit boek! Therese Elgquist is schrijver, styliste en receptenmaker. Ze houdt van gezonde, groene, mooie en uitgebalanceerde gerechten met vele texturen en smaken.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Green salads
Een greep uit de 57 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: agavesiroop, appelciderazijn, avocado, broccoli, gember, groene sojabonen, Himalayazout, kokoschips, limoen, rodebietenkiemen, rode spaanse peper, rode spitskool, sesamolie, witte spitskool en zwart sesamzaad
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: cashewnoten, citroen, Himalayazout en versgemalen zwarte peper
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: chilivlokken, extra vergine olijfolie, fettucine van sojabonen, Himalayazout, knoflook, limoen, mozzarella, nectarine, pijnboompitjes, plantaardige olie, rodewijnazijn, rucola, trostomaat, verse basilicum, verse munt, versgemalen zwarte peper en zoutvlokken
Keuken: Italiaans
Soort: salade / pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: cashewnoten, citroen, dijonmosterd, edelgistvlokken, Himalayazout, kappertjes, kikkererwten, knoflookpoeder, olijfolie extra vierge, palmkool, paprikapoeder, romaanse sla, speltkorrels, sperziebonen, versgemalen zwarte peper, water en zoutvlokken
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: avocado, boerenkool, chilivlokken, dadel, extra vergine olijfolie, Himalayazout, hokkaidopompoen, pecannoot, plantaardige olie, rode ui, sinaasappelsap, sperziebonen, veldsla, versgemalen zwarte peper en wilde rijst
Soort: salade / pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: appelciderazijn, belugalinzen, chilivlokken, citroen, cocktailtomaten, Himalayazout, honing, hummus, plantaardige olie, prei, rucola, sesamzaad, venkel, verse munt, wortel en zaatar
Keuken: Afrikaans / Mediterraans
Soort: salade / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: gemberwortel, Himalayazout, lichte tahin, limoen en versgemalen zwarte peper
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: amandelpasta, boekweitmeel, chilivlokken, courgette, dadel, farro, Himalayazout, knoflook, korianderzaad, limoensap, munt, olijfolie extra vierge, portobello, sesamolie, sesamzaad, tamari, ui, veldsla, versgemalen zwarte peper, water, witte bonen en zoete aardappel
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: chiazaad, gemalen vlozaadvezels, glutenvrije havermout, Himalayazout, plantaardige olie, sesamzaad, walnoten, zonnebloempitten en zoutvlokken
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: amandelpasta, chilivlokken, dadel, Himalayazout, limoensap, tamari en versgemalen zwarte peper
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: gemberwortel, groene sojabonen, kastanjechampignons, knoflook, kokosmelk, kokosolie, lente ui, limoen, paksoi, rode spaanse peper, tamari, thaise basilicum, tofu, water, witte quinoa en zoutvlokken
Keuken: Aziatisch
Soort: salade / pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: avocado, bloemkool, broccoli, cashewnoten, citroen, farro, gele biet, sla, granaatappel, Himalayazout, honing, inmaakazijn, plantaardige olie, rode ui, versgemalen zwarte peper, water en zoutvlokken
Soort: salade / pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, hazelnoten, Himalayazout, knoflook, parmezaanse kaas, plantaardige olie, rucola en versgemalen zwarte peper
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: citroen, extra vergine olijfolie, Himalayazout, kikkererwten, lichte tahin, sesamzaad, verse gemengde kruiden en versgemalen zwarte peper
Soort: saus/dressing/jus / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: chilivlokken, dragon, extra vergine olijfolie, Himalayazout, kikkererwten, knoflook, lichte tahin, sesamzaad, versgemalen zwarte peper en zoete aardappel
Keuken: Mediterraans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: appelciderazijn, citroen, dijonmosterd, groene asperges, Himalayazout, plantaardige olie, sojamelk, venkel, verse peterselie en versgemalen zwarte peper
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: citroen, extra vergine olijfolie, Himalayazout, pecorino, pijnboompitten, verse basilicum en versgemalen zwarte peper
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: chilivlokken, citroen, citroenrasp, Himalayazout, honing, plantaardige olie, verse bieslook, versgemalen zwarte peper, wortel en zonnebloempitten
Soort: salade / vegetarisch / groente
Ingrediënten: fijn maïsmeel, lijnzaad, plantaardige olie, pompoenpitten, sesamzaad, zonnebloempitten en zoutvlokken
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: boekweitkorrels, boerenkool, cranberry, extra vergine olijfolie, gemalen kaneel, gemalen kruidnagel, gemalen piment, gierst, granaatappel, Himalayazout, honing, lichte tahin, pecannoot, plantaardige olie, saffraanpoeder, sjalot, tamari, venkel, verse peterselie, wittewijnazijn, zoete appel, zoutvlokken en zwarte peper
Soort: salade / pasta/noodles
Toon alle 57 recepten in dit boek