Thomas Keller, Jonathan Benno, Corey Lee, Susie Heller, Sebastien Rouxel, Michael Ruhlman en Amy Vogler - Sous vide

Sous vide

gevacumeerd koken onder druk

Een boek van Thomas Keller, Jonathan Benno, Corey Lee, Susie Heller, Sebastien Rouxel, Michael Ruhlman en Amy Vogler

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Sous vide, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Wereldwijd het beste boek over sous-vide koken, geschreven door 3-sterrenchef Thomas Keller.

Topchef Thomas Keller ontsluiert in zijn prachtige boek Sous-vide de geheimen van het koken onder druk. Deze manier van koken, waarbij smaken en texturen optimaal bewaard blijven, is nu ook bereikbaar voor de enthousiaste amateurkok. Door vlees, vis en groente te vacumeren en vervolgens op een constante temperatuur te laten garen, kun je resultaten bereiken die voorheen niet mogelijk waren. Zelfs het taaiste stuk vlees wordt op deze manier mals en culinair aantrekkelijk!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Dit boek bevat o.a. de volgende recepten

Deze editie van dit kookboek hebben we niet bekeken, maar er is wel een (volgens ons) bijna gelijke uitgave geindexeerd. Mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar jouw mening? Laat het ons weten.

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Bordelaise

Ingrediënten:
kalfsbouillon, knoflook, laurier, paddestoelen, peperkorrels, bladpeterselie, sjalot, tijm, rode wijn en wortel

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Pekel

Ingrediënten:
gemberpoeder, inmaakzout, jeneverbes, knoflook, korianderzaad, kruidnagel, laurier, geel mosterdzaad, peperkorrels en suiker

Soort:
sous-vide / condiment
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Granaatappelsaus

Ingrediënten:
granaatappelsap, kristalsuiker en uitgelopen vet van foie gras

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Pruimen

Ingrediënten:
blauwe pruimen en vanillestokje

Soort:
fruit / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Barigoule-emulsie

Ingrediënten:
artisjokken, kookvocht van, boter, koolzaadolie, sauvignon blanc en sjalot

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Brioche

Ingrediënten:
bloem, boter, cakemeel, ei, gedroogde gist, suiker en water

Soort:
brood en broodgerecht / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / nagerecht uit Sous vide:

Bananensorbet

Ingrediënten:
banaan, siroop, melk, sinaasappelsap, suiker en vanillestokje

Soort:
sous-vide / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Diner / hoofdgerecht uit Sous vide:

Confit van eendenbout

Ingrediënten:
eendenbout, eendenvet, knoflook, laurier, peperkorrels en tijm

Soort:
sous-vide / gevogelte
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Koningsoesterzwammen

Ingrediënten:
boter, knoflook, koningsoesterzwam, koolzaadolie en tijm

Soort:
sous-vide / paddenstoelen
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Kersengelei

Ingrediënten:
agar-agar, kersenpuree en suiker

Soort:
schuim/mousse/gelei / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Eendenconsommé

Ingrediënten:
eendenbouillon, eendenvlees, eiwit, paddestoelen, sjalot, water en wortel

Soort:
soep/bouillon / sous-vide