Thomas Keller, Jonathan Benno, Corey Lee, Susie Heller, Sebastien Rouxel, Michael Ruhlman en Amy Vogler - Sous vide

Sous vide

gevacumeerd koken onder druk

Een boek van Thomas Keller, Jonathan Benno, Corey Lee, Susie Heller, Sebastien Rouxel, Michael Ruhlman en Amy Vogler

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Sous vide, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Wereldwijd het beste boek over sous-vide koken, geschreven door 3-sterrenchef Thomas Keller.

Topchef Thomas Keller ontsluiert in zijn prachtige boek Sous-vide de geheimen van het koken onder druk. Deze manier van koken, waarbij smaken en texturen optimaal bewaard blijven, is nu ook bereikbaar voor de enthousiaste amateurkok. Door vlees, vis en groente te vacumeren en vervolgens op een constante temperatuur te laten garen, kun je resultaten bereiken die voorheen niet mogelijk waren. Zelfs het taaiste stuk vlees wordt op deze manier mals en culinair aantrekkelijk!


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Dit boek bevat o.a. de volgende recepten

Deze editie van dit kookboek hebben we niet bekeken, maar er is wel een (volgens ons) bijna gelijke uitgave geindexeerd. Mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar jouw mening? Laat het ons weten.

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Gemengde sla

Ingrediënten:
fleur de sel, franse sperzieboontjes, molsla, olijfolie, sherryazijn, truffel en wittetruffelolie

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Merg

Ingrediënten:
bloem, koolzaadolie en rundermerg

Soort:
vlees / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Snack of tussendoortje uit Sous vide:

Appelchips

Ingrediënten:
granny smith, suiker en water

Soort:
sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Bananenmouse

Ingrediënten:
banaanextract, banaanpuree, witte chocolade, eidooier, gelatine en room

Soort:
fruit / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Selderij

Ingrediënten:
bleekselderij, gemonteerde boter, champagne-azijn, koolzaadolie en olijfolie

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Korianderzaad

Ingrediënten:
citroensap, korianderzaad, suiker en xanthaangom

Soort:
sous-vide / noten en zaden
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Koningsoesterzwammen

Ingrediënten:
boter, knoflook, koningsoesterzwam, koolzaadolie en tijm

Soort:
sous-vide / paddenstoelen
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Russische dressing

Ingrediënten:
augurk, augurkensap, geklaarde boter, eidooier, dragon, mierikswortel, tomaat en tomatenmarmelade

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Salade van bietjes

Ingrediënten:
gele biet, knoflook, koolzaadolie, olijfolie, peperkorrels, rode biet, roze biet, sherryazijn en tijm

Soort:
salade / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Pruimenjam

Ingrediënten:
appelpectine, blauwe pruimen en suiker

Soort:
sous-vide / jam
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Gerookt spek

Ingrediënten:
boter, kalfsfond, blank, koolzaadolie, sherryazijn, sjalot en gerookt spek

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Brunoise

Ingrediënten:
prei, raap en wortel

Soort:
sous-vide / groente
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Mousseline

Ingrediënten:
geklaarde boter, champagne-azijn, citroen, eidooier, dragon, peperkorrels, room en sjalot

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide