We hebben 87 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Noedels , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Heldere uitleg over het herkennen, maken, bereiden en koken van verschillende soorten noedels. Toegankelijke, makkelijk te volgen recepten ontrafelen het Aziatisch koken voor de westerse lezer.
Authentieke noedelsrecepten worden beschreven, maar ook traditionele gerechten met een geheel nieuwe invalshoek. Suggesties voor mooiere, nieuwe combinaties van ingrediënten en smaken, die de eigentijdse eetgewoonten en ideeën weerspiegelen Inclusief een schat aan recepten voor basisboullions sauzen, pasta ‘s dressings en gedroogde kruiderij, zodat u van begin af aan uw eigen noedelsgerechten kunt maken
Aantekeningen
bij dit boek
- bijna 2 jaar geleden door l hendriks geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Noedels
Een greep uit de 87 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bietjes-ansjovisdipsaus, ei, gember, glasvermicelli, knoflook, lente-ui, mager gehakt, munt, nuoc mam, pijlinktvis, plantaardige olie, rijststokjes, rode chilipeper en shii-take
Keuken: Aziatisch
Soort: pasta/noodles / schaal- en schelpdieren / frituur
Ingrediënten: cayennepeper, gedroogde sobanoedels, hoisinsaus, komkommer, lente-ui, lichte sojasaus en pekingeend
Keuken: Aziatisch
Soort: salade / wild en gevogelte / pasta/noodles
Ingrediënten: chilipoeder, chinese rijstwijn, droge sherry, eiernoedels, gemberwortel, knoflook, koriander, lente-ui, pindaolie, scampi, sjalot, sojasaus, suiker, szechuanpeper, tomaat, zout en zwarte peper
Keuken: Aziatisch
Soort: pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bladpeterselie, eiernoedels, gember, knoflook, koolbladeren, koriander, lichte sojasaus, olijfolie, paprikapoeder, pindaolie, portobello, rode peper, sjalot, tomatenpuree, wortel, zout en zwarte peper
Keuken: Aziatisch
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: bruine suiker, citroensap, gember, knoflook, limoensap, palmsuiker, pinda's, thaise pepers en vissaus
Keuken: Aziatisch
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: bruine suiker, chilipeper, citroengras, citroensap, koriander, kreeft, lente-ui, limoensap, mizuna, pindaolie, rijststokjes, rucola, sla, sobanoedels, spinazie, vissaus, waterkers en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: salade / pasta/noodles
Ingrediënten: runderlappen, rundernaborst en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: vlees / soep/bouillon
Ingrediënten: bladsla, chilisaus, citroengras, garnalenpasta, komkommer, koriander, lente-ui, nuoc mam, plantaardige olie, ribkarbonades, rijststokjes, rundernaborst, sjalot, tomatenpuree, vissaus, zout en zwarte peper
Keuken: Aziatisch
Soort: vlees / pasta/noodles
Ingrediënten: broccoli, chilipoeder, chinese kool, kastanjechampignons, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, paksoi, pindaolie, sesamolie, sesampasta, shii-take, sjalot, suiker, tahin, udonnoedels, wortel, zeezout en zwarte peper
Keuken: Aziatisch
Soort: pasta/noodles / vegetarisch / groente
Ingrediënten: bleekselderij, chinese kool, citroensap, eendenpoten, groentebouillon, honing, kippenbouillon, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, maïsolie, paksoi, pindaolie, rijststokjes, zout en zwarte peper
Keuken: Aziatisch
Soort: wild en gevogelte / pasta/noodles
Ingrediënten: char-siu, chilipeper, komkommer, noedels en sojasaus
Keuken: Aziatisch
Soort: vlees / pasta/noodles
Ingrediënten: bladpeterselie, chinese tofoe, eiernoedels, kippenborst, kippenbouillon, kokosmelk, laksapasta, lente-ui, rijststokjes, rijstvermicelli, scampi, sjalot, taugé, zout en zwarte peper
Keuken: Aziatisch
Soort: soep/bouillon / pasta/noodles / gevogelte / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bamboescheuten, champignon, chilipoeder, diepvriesloempiavellen, eiwit, gember, glasvermicelli, lente-ui, lichte sojasaus, pindaolie, plantaardige olie, shii-take, witte kool, wortel en zonnebloemolie
Keuken: Aziatisch
Soort: vegetarisch / frituur
Ingrediënten: citroensap, knoflook, koriander, limoensap, thaise pepers, vis, vissaus en winterwortel
Keuken: Aziatisch
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: chilipoeder, droge sherry, gember, glasnoedels, kippenbouillon, koriander, kwartelei, lente-ui, lichte sojasaus, mirin, peultjes, sake, scampi, sjalot, wontonvellen, zout en zwarte peper
Keuken: Aziatisch
Soort: pasta/noodles / gevogelte / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bruine basterdsuiker, garnalenpasta, lente-ui, limoensap, palmsuiker, tamarindewater, thaise pepers en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: saus/dressing/jus / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: appel, bladpeterselie, cayennepeper, chilipoeder, coxen, eiernoedels, geklaarde boter, granny smith, sint-jakobsschelp, lichte sojasaus, mirin, nootmuskaat, olijfolie, sobanoedels, witlof, zout en zwarte peper
Keuken: Aziatisch
Soort: pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: citroensap, donkere sojasaus, gedroogde eiernoedels, gemberwortel, kippenbouillon, kippenvleugels, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, pinda-olie, suiker, tomatenketchup, zout en zwarte peper
Keuken: Aziatisch
Soort: pasta/noodles / gevogelte
Ingrediënten: appels, bruine basterdsuiker, coxen, glasnoedels, granny smith, knoflook, koriander, limoensap, nam pla, palmsuiker, rode chilipeper, roedjaksaus, scampi, thaise vissaus, yam en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: salade / pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: citroengras, galanga, rode chilipeper, sjalot en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Toon alle 87 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789024605873
ISBN10
9024605873