We hebben 87 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Noedels , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Heldere uitleg over het herkennen, maken, bereiden en koken van verschillende soorten noedels. Toegankelijke, makkelijk te volgen recepten ontrafelen het Aziatisch koken voor de westerse lezer.
Authentieke noedelsrecepten worden beschreven, maar ook traditionele gerechten met een geheel nieuwe invalshoek. Suggesties voor mooiere, nieuwe combinaties van ingrediënten en smaken, die de eigentijdse eetgewoonten en ideeën weerspiegelen Inclusief een schat aan recepten voor basisboullions sauzen, pasta ‘s dressings en gedroogde kruiderij, zodat u van begin af aan uw eigen noedelsgerechten kunt maken
Aantekeningen
bij dit boek
- meer dan een jaar geleden door l hendriks geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Noedels
Een greep uit de 87 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bladpeterselie, chinese rode azijn, conpoy, eendenborstfilet, eendenvlees, gemberwortel, kikkoman-sojasaus, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, mungboontjesmeel, peper, pindaolie, rode chilipeper, selderijblaadjes, knolselderij, sesamolie, shii-take, sjalot, witte-rijstazijn en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: wild en gevogelte / pasta/noodles
Ingrediënten: citroengras, galanga, knoflook, rode chilipeper, rode paprika en sjalot
Keuken: Aziatisch
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: bruine suiker, citroensap, gember, knoflook, limoensap, palmsuiker, pinda's, thaise pepers en vissaus
Keuken: Aziatisch
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: cayennepeper, citroensap, fijne eiernoedels, gember, kipfilet, knoflook, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, mihoen, mirin, pindaolie, plantaardige olie, sake, sesamolie, shii-take, zout en zwarte peper
Keuken: Aziatisch
Soort: pasta/noodles / gevogelte
Ingrediënten: gedroogde ansjovis, maïsolie en pindaolie
Keuken: Aziatisch
Soort: frituur / vis
Ingrediënten: cayennepeper, ei, eiernoedels, eiwit, geklaarde boter, gember, knoflook, kokosmelk, koolbladeren, koriander, mager lamsgehakt, munt, nootmuskaat, patentbloem, peterselie, plantaardige olie, rode currypasta, rode linzen, rozemarijn, zout en zwarte peper
Keuken: Aziatisch
Soort: vlees / pasta/noodles
Ingrediënten: chili-olie, citroensap, eiwit, gele pompoen, gembersap, kipfilet, kippenbouillon, kokosmelk, koriander, laksapasta, lichte sojasaus, limoensap, pistachenootjes, udonnoedels, zout en zwarte peper
Keuken: Aziatisch
Soort: pasta/noodles / gevogelte
Ingrediënten: citroengras, galanga, garnalenpasta, groene chilipeper, groene paprika, karwijzaad, knoflook, korianderzaad, limoensap, pindaolie, plantaardige olie, sjalot en zeezout
Keuken: Aziatisch
Soort: saus/dressing/jus / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: ei, japans boekweitmeel en patentbloem
Keuken: Aziatisch
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: biet, cayennepeper, chilipeper, eiernoedels, griekse yoghurt, maïsmeel, olijfolie, pastinaak, peterselie, rode ui, selderie, suiker, wortel, zout en zwarte peper
Keuken: Aziatisch
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, knoflook, koriander, limoensap, thaise pepers, vis, vissaus en winterwortel
Keuken: Aziatisch
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: ansjovis in olie, aubergine, basilicum, bieslook, knoflook, lente-ui, olijfolie, oregano, peterselie, pomodori, ronde rijststokjes, smalle lintrijstnoedels, suiker, zout en zwarte peper
Keuken: Aziatisch
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, limoensap, sjalot, sojasaus, suiker en thaise pepers
Keuken: Aziatisch
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: bouillon, bulgaarse yoghurt, koriander, lente-ui, maïzena, peultjes, pindaolie, rijststokjes, rode currypasta, shii-take, sjalot, tofu, zonnebloemolie, zout en zwarte peper
Keuken: Aziatisch
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: fijne eiernoedels, gedroogde garnaal, gember, geroosterde pindas, knoflook, lichte sojasaus, mager varkensvlees, nam pla, pindaolie, sjalot, spaanse peper, thaise vissaus, waterkers, zonnebloemolie, zout en zwarte peper
Keuken: Aziatisch
Soort: vlees / pasta/noodles
Ingrediënten: citroengras, galanga, rode chilipeper, sjalot en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: pindaolie, plantaardige olie, sjalot en ui
Keuken: Aziatisch
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: boter, chilipoeder, ei, fijne eiernoedels, gember, jonge spinazie, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, nootmuskaat, tofu, zonnebloemolie, zout en zwarte peper
Keuken: Aziatisch
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: runderlappen, rundernaborst en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: vlees / soep/bouillon
Ingrediënten: broccoli, chilipoeder, chinese kool, kastanjechampignons, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, paksoi, pindaolie, sesamolie, sesampasta, shii-take, sjalot, suiker, tahin, udonnoedels, wortel, zeezout en zwarte peper
Keuken: Aziatisch
Soort: pasta/noodles / vegetarisch / groente
Toon alle 87 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789024605873
ISBN10
9024605873