De worst story
de reis van drie vrienden
We hebben 95 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals De worst story , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
De Worst Story is het verhaal van een vriendschap tussen drie jongens (Samuel, Geert en Jiri), zoals die is ontstaan in de loopgraven van het Amsterdamse horecaleven en in legendarische restaurants als Le Hollandais en Vis aan de Schelde. Werken, feesten, lekker koken en de nodige chaos, dat is het recept. Nadat ze veel ervaring hebben opgedaan in verschillende toprestaurants besluiten ze zich toe te spitsen op het maken van worst.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit De worst story
Een greep uit de 95 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: cayennepeper, colman's mosterdpoeder, gemalen foelie, gemalen korianderzaad, gemalen kruidnagel, witte peper, gemalen zwarte peper, kinnebak, kleurzout, piment, varkensbloed, varkensschenkel en zout
Ingrediënten: boter, calvados, gemberpoeder, gerookt spek, jeneverbessen, knoflook, nootmuskaat, peterselie, sjalotjes, tijmblaadjes, varkensbuik, varkenslever, varkensschouder, witte wijn, zout en zwarte peper
Soort: ei/omelet/frittata
Ingrediënten: nootmuskaat, ras el hanout, saffraandraadjes, sinaasappelrasp, vlees, witte wijn, zout en zwarte peper
Ingrediënten: citroensap, eidooier, gladde mosterd, olijfolie, wittewijnazijn, zonnebloemolie en zout
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: kleurzout, knoflooktenen, nootmuskaat, poedersuiker, rugvet, startercultuur, varkensschouder, witte peper, witte wijn en zwarte peper
Ingrediënten: bouillon, citroenrasp, pistachenoten, ras el hanout, vlees en zout
Ingrediënten: cayennepeper, honing, knoflooktenen, kurkuma, laurierblad, mosterdzaad, sjalot, witte wijn, wittewijnazijn en zout
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: bouillon, foelie, gerookt spek, kardemom, laurierblad, mosterdzaad, piment, varkensvlees, witte wijn, zout en zwarte peper
Ingrediënten: appels, gerookt spek, jeneverbessen, karwijzaad, laurierblad, peperkorrels, peterselie, rattes aardappelen, reuzel, rookworst, ui, varkensribben, venkelzaad, witte wijn en zuurkool
Ingrediënten: kleurzout, poedersuiker, rugvet, startercultuur, varkensschouder, venkelzaad en zwarte peper
Ingrediënten: bouillon, citroenrasp, foelie, jeneverbessen, knoflooktenen, varkensbuik, wildzwijnschouder, zout en zwarte peper
Ingrediënten: gekonfijte knoflook, kaneel, komijn, lamshart, lamslever, lamsnier, nootmuskaat, rode wijn, rozemarijn, varkensvlees, zout en zwarte peper
Ingrediënten: harde tarwebloem, extra vierge olijfolie, ui, gedroogde gist, tomaat, knoflooktenen, lauwwarm water, mozzarella, peperoncino, radicchio en salsicce
Ingrediënten: basterdsuiker, bloem, eieren, gedroogde gist, half-om-halfgehakt, nootmuskaat, oud witbrood, roomboter, volle melk, witte peper en zout
Ingrediënten: boter, citroenrasp, crépinette, ei, jenever, kinnebak, kippendijen, korianderzaad, laurierblaadjes, peperkorrels, piment d'espelette, salieblaadjes, tijmblaadjes, ui, varkensbuik, lever en venkelzaad
Ingrediënten: bleekselderij, chipotlepoeder, donkerbruine basterdsuiker, gember, tomaat, knoflooktenen, komijnzaad, tomaat, rode ui, rodewijnazijn en venkelknol
Ingrediënten: bouillon, cayennepeper, gedroogde peper, knoflooktenen, korianderzaad, paprikapoeder, rode wijn, venkelzaad, zout en zwarte peper
Soort: vlees
Ingrediënten: gedroogd eekhoorntjesbrood, knoflooktenen, nootmuskaat, piment, rozemarijn, vlees, water, witte wijn, zout en zwarte peper
Ingrediënten: citroenschil, knoflook, majoraan, vlees, water, witte wijn, zout en zwarte peper
Ingrediënten: ansjovisfilets, bloem, eieren, knoflooktenen, olijfolie, parmezaanse kaas, peperoncino, roomboter, salieblaadjes, snijbiet, worstvlees en zout
Toon alle 95 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789038801025
ISBN10
9038801025