We hebben 72 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals 52 Soepen , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Soep maakt een comeback als een slimme en voedzame maaltijd! Soep is verwarmend, gemakkelijk te bereiden, vaak licht, altijd smaakvol en biedt de mogelijkheid om eindeloos te variëren. In dit boek vind je 52 verrassende en heerlijke soep recepten: voor elke week één! De meeste soepen zijn snel te maken en uitermate geschikt als doordeweekse maaltijd. In dit boek vind je vegetarische recepten, klassiekers met een twist, zomerse soepen, groentesoepen met erwten, tomaat, spinazie, asperges en champignons. Maar ook meer exotische soepen als misosoep met gefrituurde tofu en bonen of Spaanse aardappelsoep met amandelen, broccolisoep met citroen en knapperige bacon of Italiaanse kippensoep. Een speciaal hoofdstuk is gewijd aan het bijbehorende brood met dips en toppings om je soepmaaltijd compleet te maken.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit 52 Soepen
Een greep uit de 72 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: aardappels, citroengras, gember, garnaal, tomaat, kabeljauw, kokosroom, komijnpoeder, koolvis, kurkuma, zout, munt, olie, sesamolie, knoflook, verse dille, visbouillon, vissaus, wortels en zalm
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten: maïzena, kaas, kippenbouillon, kippenvlees, knoflook, komijnpoeder, limoensap, maïskorrels, olijfolie, limoen, slagroom, verse koriander, zout en zwarte peper
Soort: soep/bouillon / gevogelte
Ingrediënten: ansjovis, asperge, bloemkool, boter, citroen, eidooier, groentebouillon, groenten, kervel, knoflook, knolselderij, kippenbouillon, bakolie, olijfolie, pastinaak, peultjes, slagroom, spinazie, tuinbonen, tuinerwten, uien, verse dille, witbrood, wortel en zwarte peper
Soort: soep/bouillon / gevogelte / vegetarisch
Ingrediënten: chilipoeder, gegrilde paprika, gemberpoeder, groentebouillon, kikkererwten, komijnpoeder, zout, bakolie, olijfolie, oregano, paprikapoeder, knoflook, honing, kaneel, tomatenblokjes uit blik, turkse yoghurt, verse koriander en zwarte peper
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: blauwschimmelkaas, feta, geitenkaas, verse kaas, kruiden, zout en zwarte peper
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: basilicum, belegen kaas, mozzarella, pijnboompitten, pizzadeeg, tomatensaus, truffelolie en verse kaas
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: bacon, bladpeterselie, chilipeper, chilivlokken, gember, groentebouillon, knoflook, kruimige aardappel, limoensap, kippenbouillon, maïskolf, bakolie, pompoen en zout
Soort: soep/bouillon / gevogelte / vegetarisch
Ingrediënten: basilicum, emmentaler, kaas, melk, mozzarella, olijfolie, orecchiette, oregano, pasta, slagroom, knoflook, tomatenblokjes uit blik, zout en zwarte peper
Soort: vlees / soep/bouillon / pasta/noodles
Ingrediënten: aardperen, chilivlokken, citroen, bladpeterselie, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, olijfolie, slagroom, witte wijn, zout en zwarte peper
Soort: soep/bouillon / gevogelte
Ingrediënten: kikkererwten, bouillonpoeder, cayennepeper, furikake, sesamzaad, kardemomzaad, kokoswater, limoensap, olijfolie, knoflook, verse koriander, wortels en zout
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: aardappels, aardperen, amandelmeel, chilipeper, droge witte wijn, gember, garnaal, amandelschaafsel, tomaat in blik, honing, kabeljauw, kaneelstokjes, komijnpoeder, korianderpoeder, kippenbouillon, mayonaise, bakolie, saffraan, sinaasappel, sjalotjes, stokvis, tomatenpuree, tuinkers, turkse yoghurt, venkelknol, kruiden, visbouillon en zalm
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon / gevogelte
Ingrediënten: babyspinazie, eieren, furikake, japanse sojasaus, kippenvleugels, lente-uien, water, mirin, noedels, sake, sesamzaad, shoyu, knoflook, varkensschouder, gember en witte ui
Soort: vlees / soep/bouillon / gevogelte
Ingrediënten: feta, granaatappel, hazelnoten, groentebouillon, munt, olijfolie, rode bieten, rodewijnazijn, knoflook, turkse yoghurt, verse dille, zout en zwarte peper
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: aardappels, amandelen, bieslook, feta, kervel, knoflook, laurierblaadje, groentebouillon, olijfolie, witte druiven, witte wijn, zout en zwarte peper
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: aardappelzetmeel, babyspinazie, bouillon, chilipeper, chinese kool, eieren, fruit, furikake, sesamzaad, kaneel, knoflook, water, kruidnagel, maïzena, bakolie, frituurolie, paddenstoelen, shiitakes, shiso, sojabonen, szechuanpeper, zout, tofu, venkelzaad, versgemalen zwarte peper, vijfkruidenpoeder, witte misopasta en zeewier
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: laurierblaadjes, olijfolie, pastinaak, prei, bleekselderij, rozemarijn, tijm, knoflook, tuinerwten en wortels
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: aardperen, boter, feta, knoflook, koolraap, kwark, mozzarella, tortilla, gember, wortelgroenten en zoete aardappels
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: droge witte wijn, pastinaak, prei, bleekselderij, ui, visgraten en witte peperkorrels
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten: croutons, gedroogde tijm, garnaal, knolselderij, water, cayennepeper, bakolie, sherry, sinaasappel, slagroom, tarwebloem, knoflook, tomatenpuree, ui, majoraan en wortel
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten: citroengras, eendenborsten, gebakken uitjes, gember, haricots verts, kerriepoeder, kokosmelk, komijnpoeder, limoensap, kippenbouillon, maïskolf, bakolie, pindakaas, rawits, rijstnoedels, suiker, knoflook, kaneel, verse koriander, vijfkruidenpoeder, vissaus, zout en zwarte peper
Soort: soep/bouillon / gevogelte
Toon alle 72 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
Automatische import Dit boek is automatisch geïmporteerd
Dit is een uitgave van Forte Culinair
ISBN13
9789491853104
ISBN10
9491853104