Word gratis lid 
         Welkom op heerlijk zoeken 
         Wij maken jouw kookboeken, zoals Mijn Franse keuken , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage  of word direct gratis lid  en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
       
      Alain groeide op in Frankrijk, achter het fornuis. In Nederland leerde hij de Franse keuken nóg meer waarderen. In Mijn Franse keuken  leert Alain ons hoe simpel, eenvoudig en lekker de Franse keuken kan zijn. Met weinig ingrediënten en eenvoudige bereidingen, maar met maximale smaken laat Alain in meer dan 75 recepten zien wat er allemaal mogelijk is. Van tamme konijnenboutjes met doperwtjes tot koude meloensoep, van gepocheerde kabeljauw met kokkels tot stroaardappeltjes en van duif met laurier en blauwebessensaus tot crème brûlée met karamel en fleur de sel.
    Aantekeningen
         bij dit boek
     
          Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt       
           bij dit boek
 door gebruikers. 
   
        
    Advertentie 
    
            
        
        Dit boek bevat o.a. de volgende recepten 
        
          
            Deze editie van dit kookboek hebben we niet bekeken, maar er is wel een (volgens ons) bijna gelijke uitgave geindexeerd. Mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar jouw mening? Laat het ons weten .
          
         
        
  
  
  
    
        Ingrediënten: boter, citroenrasp, courgette, extra vierge olijfolie, gember, parmezaanse kaas, peper, sint-jakobsschelpen, tijm en witte ui 
        
Keuken: Frans 
        Soort: schaal- en schelpdieren 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bouquet garni, doradegraten, garnituur voor vissoep, knoflook, olijfolie, pastis, peper, prei, rode mulgraten, saffraan, tomaten, tomatenpuree, venkel, water, witte wijn, zeebaarsgraten, zeeduivelgraten en zout 
        
Keuken: Frans 
        Soort: soep/bouillon / vis 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: limoen, makreelfilet, mierikswortel, olie, peper, tijm en zout 
        
Keuken: Frans 
        Soort: vis 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: ananas, boter, noten, steranijs, suiker, vanilleijs en vanillestokjes 
        
Keuken: Frans 
        Soort: vegetarisch 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: champignons, kippenbouillon, krulpeterselie, peper, tijm, ui, vastkokende aardappel, waterkers en zout 
        
Keuken: Frans 
        
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: eidooier, fleur de sel, melk, slagroom, steranijs, suiker en vanillestokje 
        
Keuken: Frans 
        Soort: vegetarisch 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: cacaopoeder, citroen, eiwit, nootmuskaat, pure chocolade, slagroom, suiker en zout 
        
Keuken: Frans 
        Soort: vegetarisch 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bleekselderij, crème fraîche, kabeljauwfilet, knoflook, kokkels, laurier, olijfolie, skrei, ui, vongole en witte wijn 
        
Keuken: Frans 
        Soort: schaal- en schelpdieren / vis 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: boter, citroensap, hazelnoten, honing, kalfslever, mosterd, peper, pistachenoten, sinaasappelsap, sjalot, zout en zure kappertjes 
        
Keuken: Frans 
        Soort: kalfsvlees / orgaanvlees 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: extra vierge olijfolie, kruimige aardappels, peper, bladpeterselie en zout 
        
Keuken: Frans 
        Soort: aardappelgerecht / vegetarisch 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: arachideolie, citroensap, peper, witte wijnazijn, zonnebloemolie en zout 
        
Keuken: Frans 
        Soort: vinaigrette 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bouquet garni, crème fraîche, doperwten, franse tong, geklaarde boter, gerookt spek, knoflook, konijnenboutjes, peper, veldsla, wild, witte wijn en zout 
        
Keuken: Frans 
        
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: boter, bouquet garni, langkorrelige rijst, olie, olijfolie, peper, ui en zout 
        
Keuken: Frans 
        Soort: vegetarisch 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: boter, la ratte aardappel, vastkokende aardappel, volle melk en zout 
        
Keuken: Frans 
        Soort: aardappelgerecht / vegetarisch 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: boter, crème fraîche, filodeeg, honing en kastanjecrème 
        
Keuken: Frans 
        Soort: gebak, koek, taart, pudding 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bieslook, boter, brood, ei, peper, ui en zout 
        
Keuken: Frans 
        Soort: eieren, kaas en zuivel / vegetarisch 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: balsamicoazijn, basilicum, bieslook, dijonmosterd, dille, dragon, extra vierge olijfolie, frisee, kervel, peper, bladpeterselie, walnotenolie, waterkers, witlof en zout 
        
Keuken: Frans 
        Soort: salade / vegetarisch 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: boter, citroenrasp, krulpeterselie, nieuwe aardappel, peper en zout 
        
Keuken: Frans 
        Soort: aardappelgerecht / vegetarisch 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: balsamicoazijn, bieten, fleur de sel, nootmuskaat, olijfolie, peper en tijm 
        
Keuken: Frans 
        Soort: vegetarisch 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: krulpeterselie, mosterdvinaigrette, olijfolie, peper, puy-linzen, sjalot en zout 
        
Keuken: Frans 
        Soort: salade / vegetarisch 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: dille, eikenbladsla, franse kwark, gekonfijte eendenbouten, mosterdvinaigrette, sjalot en sperziebonen 
        
Keuken: Frans 
        Soort: salade / gevogelte 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bechamelsaus, bloem, boter, comté, ei, licht belegen hollandse kaas, nootmuskaat, peper en zout 
        
Keuken: Frans 
        Soort: soufflé / vegetarisch 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: aardappel, gamba's, mosselen, rode poonfilet en venusschelpen 
        
Keuken: Frans 
        Soort: garnituur 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: boter, citroensap, flensjesbeslag, mandarijnlikeur, sinaasappel, sinaasappellikeur en suiker 
        
Keuken: Frans 
        Soort: vegetarisch 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: droge marinade, eendenborstfilet, krenten, peentjes, peper, vinaigrette en zout 
        
Keuken: Frans 
        Soort: gevogelte