Alain Caron

We hebben 18 boeken van Alain Caron waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Alain Caron? Registreren is gratis!

Boeken van Alain Caron

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Alain Caron

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Diner / voorgerecht uit Mijn Franse keuken:

Tomaat gevuld met kleine groente

Ingrediënten:
aardappel, balsamicoazijn, basilicum, courgette, doperwten, extra vierge olijfolie, mayonaise, peper, sperziebonen, ui, vleestomaat, winterwortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Recept uit Mijn Franse keuken:

Bechamelsaus

Ingrediënten:
blanke roux, melk, nootmuskaat, peper en zout

Keuken:
Frans / Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Diner / nagerecht uit Mijn Franse keuken:

Witte berg

Ingrediënten:
boter, crème fraîche, filodeeg, honing en kastanjecrème

Keuken:
Frans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:

Provençaalse vissoep

Ingrediënten:
bouquet garni, doradegraten, garnituur voor vissoep, knoflook, olijfolie, pastis, peper, prei, rode mulgraten, saffraan, tomaten, tomatenpuree, venkel, water, witte wijn, zeebaarsgraten, zeeduivelgraten en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon / vis
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Diner / nagerecht uit Mijn Franse keuken:

Aardbeien in rode wijn

Ingrediënten:
aardbeien, beaujolais, crème de cassis, dragon, honing, rode bourgogne, roze peper, steranijs en vanillestokje

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Diner uit Mijn Franse keuken:

Crème van linzen met salie

Ingrediënten:
bouquet garni, crème fraîche, knoflook, olijfolie, peper, puy-linzen, salie, winterpeen en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch / suikerwerk
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Diner / voorgerecht uit Mijn Franse keuken:

Koude meloensoep

Ingrediënten:
cavaillonmeloen, dragon, extra vierge olijfolie, fleur de sel, kanteloepmeloen, munt en witte peper

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Basisrecept uit Mijn Franse keuken:

Kippenbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, bouquet garni, kippendijen, kippenkarkas, kippenvleugels, prei, ui, winterwortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Frans
Soort:
bouillon
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Diner / nagerecht uit Mijn Franse keuken:

Chocolademousse

Ingrediënten:
cacaopoeder, citroen, eiwit, nootmuskaat, pure chocolade, slagroom, suiker en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Alle recepten van Alain Caron