Tom Kellerhuis - De herenkookclub

De herenkookclub

Home-cooking met geheimen van topchefs

Een boek van Tom Kellerhuis

We hebben 98 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals De herenkookclub, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Verbluf je vrienden en familie met een goed en lekker gerecht. Altijd met pure, mooie en eerlijke ingrediënten. De herenkookclub geeft 77 mogelijkheden voor goede, gezonde en geweldige gerechten, maar Tom biedt meer in dit boek… hij transformeert geheimen uit topkeukens naar die van jou. Kellerhuis kent de kneepjes van het vak en geeft handige tips. Tussen de recepten door voert Tom tafelgesprekken met de bekende Nederlandse topchefs John Halvemaan, Erik van Loo, Ron Blaauw, Margot Janse, Moshik Roth, Peter Gast, Robert Kranenborg, Jacob Jan Boerma en Angélique Schmeinck. Eten en drinken gaan in De herenkookclub goed samen: ‘Een herenkookclub kan nu eenmaal niet zonder een goed gevulde wijnkelder,’ zegt Harold Hamersma. Harold geeft wijntips bij een aantal van Toms gerechten. ‘Wijndrinkers maken extra kans om door de ballotage van de herenkookclub te komen.’ HH


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit De herenkookclub

Een greep uit de 98 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Tom Kellerhuis - De herenkookclub

Diner / hoofdgerecht uit De herenkookclub:

Szegediner gulyás

Ingrediënten:
bloem, knoflook, kummel, paprikapoeder, reuzel, runderbouillon, schouderkarbonade, ui, witte wijn, zure room en zuurkool

Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Tom Kellerhuis - De herenkookclub

Diner / hoofdgerecht uit De herenkookclub:

Gestoofde parelhoenbout

Ingrediënten:
balsamicoazijn, beurre noisette, gember, jus de veau, knoflook, olijfolie, parelhoenbout, rode chilipeper, rode port, rode wijn, rozemarijn, sjalot en tijm

Soort:
gevogelte
Een recept uit Tom Kellerhuis - De herenkookclub

Diner / hoofdgerecht uit De herenkookclub:

Kalfsschnitzel met aardappelsalade

Ingrediënten:
aardappel, bloem, boter, citroensap, dijonmosterd, ei, groentebouillon, kalfsschnitzel, komkommer, panko, sushi azijn, ui en zonnebloemolie

Soort:
vlees / aardappelgerecht
Een recept uit Tom Kellerhuis - De herenkookclub

Recept uit De herenkookclub:

Wasabisorbet

Ingrediënten:
mineraalwater, rijstazijn, suiker, wasabi en zout

Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Tom Kellerhuis - De herenkookclub

Diner / hoofdgerecht uit De herenkookclub:

Perfecte spareribs

Ingrediënten:
azijn, chilipeper, gember, groentebouillon, honing, knoflook, rozemarijn, spareribs en tijm

Soort:
vlees
Een recept uit Tom Kellerhuis - De herenkookclub

Amuse / diner uit De herenkookclub:

Tempuragroenten

Ingrediënten:
aubergine, courgette, ijsblokjes, ijswater, lente-ui, minimaiskolf, okra, prei, sojaolie, tarwebloem, tempura battermix en tempurasaus

Een recept uit Tom Kellerhuis - De herenkookclub

Diner / hoofdgerecht uit De herenkookclub:

Steak tartaar

Ingrediënten:
bieslook, cayennepeper, dijonmosterd, eidooier, kappertjesvocht, mager rundvlees, olijfolie, paprikapoeder, poedersuiker, sjalot, tabasco, tomatenketchup en vlees

Een recept uit Tom Kellerhuis - De herenkookclub

Recept uit De herenkookclub:

Truffelrisotto

Ingrediënten:
boter, groentebouillon, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst, slagroom, truffel, ui en witte wijn

Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Tom Kellerhuis - De herenkookclub

Recept uit De herenkookclub:

Mosselen in bier

Ingrediënten:
azijn, belgisch bier, bleekselderij, bloem, boter, groene paprika, mosselen, mosterd, olijfolie, peterselie, ui en wortel

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Toon alle 98 recepten in dit boek