We hebben 50 recepten uit dit boek   geindexeerd. 
      
         Word gratis lid 
         Welkom op heerlijk zoeken 
         Wij maken jouw kookboeken, zoals Soepen , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage  of word direct gratis lid  en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
       
      Erik van Loo is de chef van Parkheuvel in Rotterdam waar hij 3 sterrenchef Cees van Helder opvolgde. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de keuken van The Park in het Rotterdamse Bilderberg parkhotel waar hij een bib gourmand scoort.
Soepen is een klein boekje met basisrecepten voor verschillende soorten bouillon en een paar originele ideeen over soepen en kleine gerechten op basis van soep.
Tekst: Thom de Beer 
    Aantekeningen
         bij dit boek
     
          Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt       
           bij dit boek
 door gebruikers. 
   
        
    Advertentie 
    
            
        
        Recepten uit Soepen 
        Een greep uit de 50 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
          
  
  
  
    
        Ingrediënten: foelie, jeneverbessen, kalfsborst, kruidnagel, laurier, prei, rozemarijn, selderij, tijm, ui en wortel 
        
        
Soort: soep/bouillon 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: citroenschil, graten en koppen van platvis (tong, tarbot, griet), laurier, prei, selderij, tijm, ui, venkel, witte wijn en wortel 
        
        
Soort: soep/bouillon 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: jeneverbessen, laurier, madeira, prei, rode wijn, rozemarijn, rundersukade, selderij, tijm, ui en wortel 
        
        
Soort: soep/bouillon 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: arachideolie, bieslook, eidooier, knoflookolie, kreeftencrèmesaus, langoustinestaarten, ragout van bresse-kip, sjalot, wilde paddestoelen en wontonvellen 
        
        
Soort: pasta/noodles 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bloem, gist, inktvisinkt en zout 
        
        
Soort: brood en broodgerecht 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bleekselderij, knolselderij, laurier, prei, spliterwten, tijm, ui, varkensschenkel en winterwortel 
        
        
Soort: soep/bouillon 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: eiwit, kalfsbouillon, pruimtomaat, rozemarijn, sjalot, tijm, tomaat in blik en tomatenpuree 
        
        
Soort: soep/bouillon 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: asperge, bieslook, doperwten, kabeljauw, knoflook, lente-ui, meiknol, olijfolie, tuinbonen, visbouillon, wortel en zuurdesembrood 
        
        
Soort: vis 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: cortina, kalfsbouillon en slagersrookworst 
        
        
Soort: schuim/mousse/gelei 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: kruidnagel, laurier, prei, selderij, soepkip, tijm, ui en wortel 
        
        
Soort: soep/bouillon 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: jeneverbessen, laurier, madeira, ossenstaart, prei, rode wijn, rozemarijn, selderij, tijm, ui en wortel 
        
        
Soort: soep/bouillon 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: arachideolie, boter, citroensap, cognac, kreeftkarkassen, laurier, noilly prat, pernod, rode port, prei, selderij, slagroom, tapiocameel, tomaat, tomatenpuree, ui, venkel, visbouillon, witte wijn en wortel 
        
        
Soort: saus/dressing/jus 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: piccalilly en visbouillon 
        
        
Soort: soep/bouillon 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: arachideolie, bleekselderij, fazantkarkassen, jeneverbessen, jonge jenever, kippenbouillon, knolselderij, laurier en tijm 
        
        
Soort: soep/bouillon 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: witte asperge en foelie 
        
        
Soort: soep/bouillon 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bieslook, bleekselderij, bloem, boter, champignons, kerrie, kipfilet, kippenbouillon, maggi, slagroom en wortel 
        
        
Soort: gevogelte 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: arachideolie, foelie, kippenbouillon, kruidnagel, kwartelkarkassen, laurier, salie, tijm en ui 
        
        
Soort: soep/bouillon 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bladerdeeg en ei 
        
        
Soort: brood en broodgerecht 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: dragon, kervel, peterselie en visbouillon 
        
        
Soort: soep/bouillon 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: basilicum, griesmeelgnocchi, sjalot en tomatenconsommé 
        
        
Soort: soep/bouillon 
      
     
   
 
        Toon alle 50 recepten in dit boek 
         
   
  
    
    Status: Doorzoekbaar    
    
        ISBN13 
        9789048814879 
        ISBN10 
        9048814871