We hebben 50 recepten uit dit boek   geindexeerd. 
      
         Word gratis lid 
         Welkom op heerlijk zoeken 
         Wij maken jouw kookboeken, zoals Soepen , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage  of word direct gratis lid  en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
       
      Erik van Loo is de chef van Parkheuvel in Rotterdam waar hij 3 sterrenchef Cees van Helder opvolgde. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de keuken van The Park in het Rotterdamse Bilderberg parkhotel waar hij een bib gourmand scoort.
Soepen is een klein boekje met basisrecepten voor verschillende soorten bouillon en een paar originele ideeen over soepen en kleine gerechten op basis van soep.
Tekst: Thom de Beer 
    Aantekeningen
         bij dit boek
     
          Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt       
           bij dit boek
 door gebruikers. 
   
        
    Advertentie 
    
            
        
        Recepten uit Soepen 
        Een greep uit de 50 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
          
  
  
  
    
        Ingrediënten: dragon, kervel, peterselie en visbouillon 
        
        
Soort: soep/bouillon 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: arachideolie, eiwit, kippenbouillon, knoflook, komkommer, kreeftenbouillon, pruimtomaat, rozemarijn, tijm, tomaat in blik, ui en visbouillon 
        
        
Soort: soep/bouillon 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bosbes, bramen, crème de cassis, frambozen, gekarameliseerd amandelschaafsel, kersen, munt, slagroom en suiker 
        
        
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: kruidnagel, laurier, prei, selderij, soepkip, tijm, ui en wortel 
        
        
Soort: soep/bouillon 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bieslook, bleekselderij, bloem, boter, champignons, kerrie, kipfilet, kippenbouillon, maggi, slagroom en wortel 
        
        
Soort: gevogelte 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: arachideolie, bloem, boter, cornflakes, ei, erwtensoep, gelatine, mostermayonaise, paneermeel, roggebroodrondjes en rookworstschuim 
        
        
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: aardappel, bleekselderij, knolselderij, lavas, maggi, runderbouillon, rundvlees, snijbonen, vermicelli en wortel 
        
        
Soort: soep/bouillon 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bloem, gist, inktvisinkt en zout 
        
        
Soort: brood en broodgerecht 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: foelie, jeneverbessen, kalfsborst, kruidnagel, laurier, prei, rozemarijn, selderij, tijm, ui en wortel 
        
        
Soort: soep/bouillon 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bloem, boter en melk 
        
        
Soort: saus/dressing/jus 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: aardappel, arachideolie, croutons, flespompoen, kippenbouillon, laurier, mascarpone, paprikapoeder, rode paprika, pompoenpitolie, pompoenpitten, rozemarijn, sinaasappelsap, slagroom, tijm en ui 
        
        
Soort: soep/bouillon 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: kipfilet, kippenbouillon, soesjes, komkommer en tapiocaparels 
        
        
Soort: soep/bouillon 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: arachideolie, bleekselderij, bloem, boter, ei, jeneverbessen, kikkerbilletjes, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurier, puy-linzen, mangochutney, paneermeel van inktvisbrood, peperkorrels, peterselie, prei, selderij, sjalot, tijm, ui, visbouillon, witte wijn en wortel 
        
        
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: knoflook, madame jeanette peper, olijfolie, saffraan, visbouillon en witbrood 
        
        
Soort: saus/dressing/jus 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: arachideolie, bloem, boter, cornflakes, ei, gelatine, jeneverbessen, kippenbouillon, kruidnagel, laurier, puy-linzen, grove mosterd, ossenstaartbouillon, ossenstaart, paneermeel, peperkorrels, sjalot en tijm 
        
        
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: piccalilly en visbouillon 
        
        
Soort: soep/bouillon 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bloem, boter en ei 
        
        
Soort: brood en broodgerecht 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: arachideolie, bieslook, eidooier, knoflookolie, kreeftencrèmesaus, langoustinestaarten, ragout van bresse-kip, sjalot, wilde paddestoelen en wontonvellen 
        
        
Soort: pasta/noodles 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: brood, olijfolie en zout 
        
        
Soort: brood en broodgerecht 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: arachideolie, bleekselderij, jeneverbessen, jonge jenever, kippenbouillon, knolselderij, laurier, patrijskarkassen en tijm 
        
        
Soort: soep/bouillon 
      
     
   
 
        Toon alle 50 recepten in dit boek 
         
   
  
    
    Status: Doorzoekbaar    
    
        ISBN13 
        9789048814879 
        ISBN10 
        9048814871