Aude De Galard - Rijst & risotto

Rijst & risotto

Een boek van Aude De Galard

We hebben 71 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Rijst & risotto, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Rijst & risotto
Ontdek hoe lekker rijst- en risottogerechten kunnen zijn en welke eindeloze mogelijkheden ze bieden. Met de duidelijke recepten uit dit boek is de bereiding heel eenvoudig.
Kun je niet kiezen uit al die prachtig gefotografeerde gerechten, bedenk dan hoeveel tijd je hebt en of je het jezelf makkelijk wilt maken. Want bij ieder recept staat naast de (voor) bereidingstijd, ook de moeilijkheids-graad.
Haal alles wat je nodig hebt in huis en vergeet daarbij niet de bijpassende wijn die Chris Alblas je aanraadt.
Voor je het weet zit je lekker met elkaar aan tafel te smullen van een supersmakelijke risotto of een oog-verblindend rijstgerecht.
Kook & co: lekker koken voor iedereen!


Aantekeningen bij dit boek

Veel leuke rijstrecepten met een aantal verrassende combinaties. Naast risotto en rijstsalades ook zoete risotto en leuke nagerechten op basis van rijst. De tips bij sommige recepten zijn wel erg simpeltjes (je kunt natuurlijk naar smaak meer of minder .... gebruiken)

- bijna 5 jaar geleden door geplaatst .

Recepten uit Rijst & risotto

Een greep uit de 71 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:

Risotto met zeevruchten

Ingrediënten:
arboriorijst, bladpeterselie, boter, cayennepeper, garnalen, inktvis, knoflook, mosselen, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, sjalotten, venusschelpen, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Basisrecept uit Rijst & risotto:

Groentebouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, bouquet garni, grof zout, kruidnagel, meiknol, peperkorrels, prei, ui en wortel

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:

Risotto met bospaddenstoelen en spekjes

Ingrediënten:
arboriorijst, boter, cantharellen, crème fraîche, droge witte wijn, eekhoorntjesbrood, gedroogd eekhoorntjesbrood, Groentebouilonblokje, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, risotto, spekjes, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:

Zondagse rijstsalade

Ingrediënten:
ansjovis, ei, langkorrelrijst, Maïs uit blik, mosterd, olijfolie, olijven, peper, rijst, rode wijnazijn, tomaten, tonijn op olie, tuinkruiden en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vis
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:

Risotto met pompoen en pistachenoten

Ingrediënten:
arboriorijst, comté, crottin de chavignol, gruyère, kruidenbouillonblokje, olijfolie, pistachenoten, pompoenpuree, ui en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / nagerecht uit Rijst & risotto:

Risotto met witte chocolade en gedroogde vruchten

Ingrediënten:
arboriorijst, banaan, boter, citroensap, dadels, gedroogde abrikozen, gedroogde vijgen, hazelnootijs, hazelnoten, kaneelpoeder, macadamianoten, melk, vanillestokje, witte basterdsuiker en witte chocolade

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:

Risotto met tuinbonen en appenzeller

Ingrediënten:
appenzeller, arboriorijst, bieslook, kruidenbouillonblokje, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, sjalotten, tuinbonen, witte wijn en zout

Keuken:
Zwitsers
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Bijgerecht uit Rijst & risotto:

Pompoenpuree

Ingrediënten:
boter, crème fraîche, gember, paprikapoeder en pompoen

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:

Risotto met gorgonzola en hazelnoten

Ingrediënten:
arboriorijst, boter, fontina, gorgonzola, groentebouillonblokje, hazelnoten, knoflook, olijfolie, peer, peper, walnoten en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:

Risotto met knoflook en pecorino

Ingrediënten:
arboriorijst, crème fraîche, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino, peper, rode ui, runderbouillonblokje, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / nagerecht uit Rijst & risotto:

Ananassushi met karamel

Ingrediënten:
babyananas, karamelsaus, kokosmelk, kokosrasp, rondkorrelrijst, schenkstroop, vanillesuiker, volle melk en witte basterdsuiker

Keuken:
Internationaal
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:

Rijst met groene pesto

Ingrediënten:
langkorrelrijst, mozzarella, olijfolie, ontpitte groene olijven, peper, pesto verde, rucola en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:

Risotto primavera met ham

Ingrediënten:
arboriorijst, artisjokbodems uit blik, bieslook, doperwten, groentebouillonblokje, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pata negra, peper, peultjes, prei, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / nagerecht uit Rijst & risotto:

Rijstebrij met twee kleuren chocolade

Ingrediënten:
gedroogde dadels, gedroogde vijgen, melkchocolade, rondkorrelrijst, vanillestokje, volle melk, witte basterdsuiker en witte chocolade

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:

Smeuige risotto met artisjokken

Ingrediënten:
arboriorijst, artisjokbodems uit blik, bladpeterselie, gerookte ham, kippenbouillonblokje, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rucola, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Toon alle 71 recepten in dit boek