We hebben 50 recepten uit dit boek   geindexeerd. 
      
         Word gratis lid 
         Welkom op heerlijk zoeken 
         Wij maken jouw kookboeken, zoals Vis uit Blik , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage  of word direct gratis lid  en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
       
      
          
  
    
       
   
 
        Nederlands 
    	
      Bart van Olphen zet zich al jaren in voor duurzaam gevangen vis. Vis uit blik is zijn nieuwe kookboek, waarin hij je laat zien hoeveel verrassende culinaire mogelijkheden vis uit blik biedt. Kookinspiratie voor alle vis uit blik, van tonijn, zalm, krab en makreel tot garnalen, mosselen en sardines. Naast de 65 heerlijke gerechten laat Bart van Olphen je ook kennismaken met de vissers. Ze vissen met respect voor de natuur. En ook als consument draag je positief bij aan de visstand en vistechniek door duurzame ingeblikte vis te kopen. Dat je hierbij niets aan smaak hoeft in te boeten, merk je snel genoeg!
    Aantekeningen
         bij dit boek
     
          Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt       
           bij dit boek
 door gebruikers. 
   
        
    Advertentie 
    
            
        
        Recepten uit Vis uit Blik 
        Een greep uit de 50 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
          
  
  
  
    
        Ingrediënten: boter, jonge spitskool, kerrie, kokkels, limoen, mayonaise, mosselen, olijfolie, pijnboompitten, sjalot, wakame en zout 
        
        
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: crème fraîche, mayonaise, rode ui, rozemarijnnaaldjes, tonijn in blik, trostomaat, wasa thin crisp rozemarijn crackers, witte peper, zongedroogde tomaat en zout 
        
        
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: ansjovisfilet, bladerdeeg, eigeel, gele ui, gruyère, olijfolie, suiker, zout, zwarte olijven en zwarte peper 
        
        
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: ansjovisfilet, balsamicoazijn, basilicumstelen, citroensap, courgette, melk, notenolie, olijfolie, pijnboompitten, sinaasappelsap en tijm 
        
        
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: boter, crème fraîche, droge witte wijn, kastanjechampignons, kerrie, kippenbouillon, knoflook, kokkels, olijfolie, rode ui, saffraandraadjes, slagroom, stokbrood, ui, zeezout en zwarte peper 
        
        
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: balsamicoazijn, bieslook, cherrytomaatjes, stokbrood, groene kool, olijfolie, parmezaanse kaas, pittige zachte geitenkaas, sardines, tomatenpuree, ui, wilde spinazie, zout en zwarte peper 
        
        
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bieslook, gembersiroop, komkommer, olijfolie, rode ui, schelvislever, stokbrood, witte wijnazijn en zout 
        
        
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: basilicum, gele tomaat, groene tomaat, olijfolie, oranje tomaat, rode trostomaat, sardines, witte peper, zachte geitenkaas, zeezout, zongedroogde tomaat, zoute kappertjes en zwarte olijven 
        
        
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: basmatirijst, boter, citroen, ei, gember, kerrie, kippenbouillon, kipper, koriander, lente ui, papadums, peterselie, ui, zout en zwarte peper 
        
        
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: ajvar mild, mayonaise, olijfolie, paprika, rode ui, tijmblaadjes, tonijn in blik, wraps, zout, zoute kappertjes en zwarte peper 
        
        
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: crème fraîche, boterham, mayonaise, peper, tonijn in blik, tuinkers, wortel, zilveruitjes, zout en zure augurken 
        
        
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: aardappelschillen, ansjovisfilet, mayonaise, olijfolie, rozemarijnnaaldjes, witte peper en zeezout 
        
        
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: boter, krieltjes, peterselie, sardines, sjalot en witte wijnazijn 
        
        
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: avocado, cayennepeper, gember, krabvlees, limoen, mango, perssinaasappels, sesamolie, thaise vissaus en zoute sojasaus 
        
        
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: cayennepeper, friszure appel, gember, jonge bleekselderij, kerrie, krabvlees en mayonaise 
        
        
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: ansjovisfilet, grof zeezout, knoflook, olijfolie, oregano, ossenhaas, peterselie, rode peper, rode wijnazijn, tomatenpuree en zwarte peper 
        
        
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: aardappel, boter, gerookte makreelfilet, melk, nootmuskaat, piccalilly en zeezout 
        
        
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bimi, chilisaus, makreelfilet, preischeuten, sesamolie, sojasaus, sugarsnaps, ui en zwarte peper 
        
        
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bieslook, courgette, jonge venkel, kippenbouillon, kokkels, olijfolie, peterselie, witte peper en zout 
        
        
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: balsamicoazijn, cherrytomaatjes, knoflook, olijfolie, sardines, tijm, zout en zwarte peper 
        
        
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren 
      
     
   
 
        Toon alle 50 recepten in dit boek 
         
   
  
    
    Status: Doorzoekbaar    
    
        ISBN13 
        9789021557175 
        ISBN10 
        9021557177 
        Andere uitgaven 
        
          
9789021562957