- De zilveren lepel pasta

De zilveren lepel pasta

Een boek van

We hebben 359 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals De zilveren lepel pasta, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

In navolging op het succes van De Zilveren Lepel, hebben de samenstellers nu een boek gemaakt over ‘de moeder van de Italiaanse keuken’: pasta! Dit boek biedt meer dan 350 klassieke en moderne recepten voor pastagerechten: droge pasta, verse pasta, lang, kort, gevuld en in allerlei vormen. Uit alle streken van Italië, voor alle gelegenheden en van één persoon tot een groots familiediner. Naast recepten bevat De Zilveren Lepel Pasta tips om de juiste pastavorm te kiezen, goed pastadeeg te maken en de pasta te bereiden zoals de Italianen dat doen. De Zilveren Lepel Pasta is een aanvulling op De Zilveren Lepel en bevat bijna 300 nieuwe recepten én de populairste gerechten uit het standaardwerk van de Italiaanse keuken.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit De zilveren lepel pasta

Een greep uit de 359 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Pasticcio met pompoen

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, gedroogde paddestoelen, melk, pompoen, sjalot, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Cannelloni met artisjokken

Ingrediënten:
artisjok, bechamelsaus, bladpeterselie, bloem, boter, cannelloni, citroensap, ei, knoflook, nootmuskaat, parmezaanse kaas en runderbouillon

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Rigatoni met gehaktballetjes

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, bloem, ei, gehakt, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, passata, rigatoni, rozemarijn, ui en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Tagliatelle bolognese

Ingrediënten:
bleekselderij, gedroogde paddenstoelen, groentebouillon, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, passata, rauwe ham, rode wijn, tagliatelle, ui, varkensgehakt en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Farfalle met sardienen

Ingrediënten:
aardappel, bladpeterselie, bleekselderij, farfalle, knoflook, olijfolie, sardienen, ui en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Trofie met rucola

Ingrediënten:
groene paprika, knoflook, olijfolie, pecorino, pijnboompitten, rucola en trofie

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:

Lekkere penne

Ingrediënten:
mortadella, parmezaanse kaas, penne lisce en ricotta

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Tagliatelle met spinazie uit de oven

Ingrediënten:
boter, ei, gist, ham, melk, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, patentbloem, slagroom, spinazie en tagliatelle

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Roze taglierini

Ingrediënten:
bieslook, bliktomaat, boter, gerookte zalm, knoflook, olijfolie, slagroom, taglierini, tijm, ui en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Fusilli met artisjokken

Ingrediënten:
artisjok, bladpeterselie, boter, fusilli, gedroogde paddestoelen, knoflook, olijfolie, tomatenpuree, ui en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Pompoenlasagne

Ingrediënten:
bechamelsaus, boter, gruyère, knoflook, lasagne, nootmuskaat, olijfolie, pompoen en salie

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Toon alle 359 recepten in dit boek