Helga de Graaf

We hebben 6 boeken van Helga de Graaf waarvan 3 boeken mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Helga de Graaf? Registreren is gratis!

Boeken van Helga de Graaf

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Helga de Graaf

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Recept uit BioBudget:

Het mag ook piccalilly zijn

Ingrediënten:
bloem, groente, kerrie, mosterdpoeder, natuurazijn, rietsuiker, rode peper en zout

Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Ontbijt / diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit BioBudget:

Broodpuddinkjes

Ingrediënten:
abrikoos, citroen, cointreau, cranberries, krenten, melk, oud brood, roomboter, rozijnen, rum, sinaasappel, slagroom en suiker

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Marije Sietsma, Karin Sitalsing, Helga de Graaf en Annagreet Hoogeland - Maak van de noot een deugd

Basisrecept uit Maak van de noot een deugd:

Kruidnoten

Ingrediënten:
basterdsuiker, boter, melk, peper, speculaaskruiden, zelfrijzend bakmeel en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:

(Paas)stamppottaart van venkel en noten

Ingrediënten:
aardappel, amandel, ei, gele paprika, hazelnoot, peper, roomboter, venkel, volle melk, walnoten en zout

Soort:
stamppot / quiche / vegetarisch
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Lunch / bijgerecht uit BioBudget:

Carpaccio

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bloemkool en rucola

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Recept uit BioBudget:

Chutney

Ingrediënten:
balsamicoazijn, knoflook, korianderzaad, kruidnagel, paprika, piment en rietsuiker

Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Bijgerecht / basisrecept uit BioBudget:

Gremolata

Ingrediënten:
citroen, knoflook en peterselie

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Diner / lunch / hoofdgerecht uit BioBudget:

Tarkari

Ingrediënten:
gember, groente, groene chilipeper, komijnpoeder, korianderpoeder en olie

Soort:
curry / vegetarisch
Een recept uit Marije Sietsma, Karin Sitalsing, Helga de Graaf en Annagreet Hoogeland - Maak van de noot een deugd 1 notitie

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Maak van de noot een deugd:

Pepernotenpaté

Ingrediënten:
abrikozenlikeur, bruinbroodkruim, citroensap, ei, moesappel, olijfolie, ontbijtspek, pepernoten, peterselie, sinaasappelsap, tijm, ui en varkenslever

Soort:
vlees / paté/terrine
Een recept uit Marije Sietsma, Karin Sitalsing, Helga de Graaf en Annagreet Hoogeland - Maak van de noot een deugd

Snack of tussendoortje uit Maak van de noot een deugd:

Geglazuurde broodcakejes

Ingrediënten:
bruine suiker, ei, gedroogde cranberry's, gembersiroop, kaneel, kruidnoten, melk, oud brood, rozijnen, sinaasappeljam, slagroom en vanillesuiker

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Alle recepten van Helga de Graaf