Jean-Christophe Rizet

We hebben één boek van Jean-Christophe Rizet waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Jean-Christophe Rizet? Registreren is gratis!

Boeken van Jean-Christophe Rizet

Recepten van Jean-Christophe Rizet

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Diner / hoofdgerecht uit De truffel:

Brouillade van zwarte truffel

Ingrediënten:
boerenbrood, boter, crème fleurette, ei, knoflook, olijfolie, peper, slagroom, zout en zwarte truffel

Keuken:
Frans
Soort:
eieren, kaas en zuivel
Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Diner / hoofdgerecht uit De truffel:

Duivenborst met ganzenlever

Ingrediënten:
boter, druivenpitolie, duif, duivensaus, fleur de sel, ganzenlever, groene kool, kippenbouillon, knolkervel, peper, savooiekool, varkensnet, zout en zwarte truffel

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Recept uit De truffel:

Saus van truffelsap en port

Ingrediënten:
boter, kalfsjus, knoflook, mignonettepeper, port, sjalot, tijm, zout, zwarte truffel en zwarte truffelsap

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Bijgerecht uit De truffel:

Topinamboerpuree

Ingrediënten:
bonenkruid, boter, grof zout, kippenbouillon, melk, topinamboer en water

Keuken:
Frans
Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Bijgerecht uit De truffel:

Zoetzure sojasaus

Ingrediënten:
ketchup, piment d'espelette, sojasaus en suiker

Keuken:
Japans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Diner / hoofdgerecht uit De truffel:

Parmentier van eend

Ingrediënten:
bonenkruid, eendenbout, gember, grof zout, jeneverbessen, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurier, olijfolie, peper, prei, saus van truffelsap en port, tijm, truffelpuree, ui, wortel en zwarte truffel

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte / aardappelgerecht
Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Bijgerecht uit De truffel:

Gekonfijte tomaten

Ingrediënten:
fleur de sel, knoflook, olijfolie, suiker, tijmbloemen en tomaten

Keuken:
Frans
Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Bijgerecht uit De truffel:

Paarse artisjokken

Ingrediënten:
citroen, fleur de sel, groentebouillon, knoflook, laurier, mignonettepeper, olijfolie, paarse artisjok, witte wijn, wortel en zilveruitjes

Keuken:
Frans
Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Diner / tussengerecht uit De truffel:

Mouasseline van Sint-Jacobsnoten

Ingrediënten:
boter, crème fleurette, eiwit, fleur de sel, gember, knoflook, laurier, mascarpone, miniprei, olijfolie, prei, sint jakobsschelpen, slagroom, ui, water, witte wijn, wortel, zout en zwarte truffel

Keuken:
Frans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Recept uit De truffel:

Roomijs

Ingrediënten:
ijsstabilisator, invertsuiker, melkpoeder, mineraalwater, suiker, witte chocolade, witte truffel en witte truffelhoning

Keuken:
Frans
Soort:
ijs
Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Recept uit De truffel:

Eiercrème

Ingrediënten:
crème fleurette, ei, kippenbouillon, slagroom en witte truffel

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Recept uit De truffel:

Ravioli met eekhoorntjesbroodcrème

Ingrediënten:
00-bloem, bourgondische truffel, eekhoorntjesbrood, ei, kippenbouillon, knoflook, noilly prat, olijfolie, piment d'espelette en sjalot

Keuken:
Frans
Soort:
pasta/noodles
Alle recepten van Jean-Christophe Rizet