Jonathan Lovekin

We hebben 5 boeken van Jonathan Lovekin waarvan 2 boeken mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Jonathan Lovekin? Registreren is gratis!

Boeken van Jonathan Lovekin

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Jonathan Lovekin

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Salade van waterkers met pistache en oranjebloesem

Ingrediënten:
basilicum, citroensap, dille, dragonblad, koriander, olijfolie, oranjebloesemwater, pistachenoten, waterkers, zout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Lunch / bijgerecht uit Plenty:

Zoete-aardappelkoekjes

Ingrediënten:
bloem, bosui, boter, citroensap, fijne kristalsuiker, griekse yoghurt, koriander, olijfolie, rode chilipeper, sojasaus, zoete aardappel, zout, zure room en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Knolselderij en linzen met hazelnoten en munt

Ingrediënten:
hazelnootolie, hazelnoten, laurier, munt, olijfolie, puy-linzen, rode wijnazijn, selderijknol, tijm, water, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Gevulde courgettes

Ingrediënten:
citroensap, courgette, gemalen piment, kaneel, krenten, kristalsuiker, kruidnagelpoeder, munt, olijfolie, peterselie, pijnboompitten, rondkorrelrijst, ui, water, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Gemarineerde paddestoelen en yoghurt met walnoten en tahin

Ingrediënten:
ahornsiroop, buna shimejipaddestoel, citroen, dille, griekse yoghurt, kastanjechampignons, knoflook, komijnzaad, olijfolie, oregano, tahin, tuinbonen, walnoten, witte wijnazijn, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty:

Gekarameliseerde-knoflooktaart

Ingrediënten:
balsamicoazijn, crème fraîche, ei, geitenkaas, harde geitenkaas, knoflook, kristalsuiker, olijfolie, roomboterbladerdeeg, rozemarijn, slagroom, tijm, water, zout en zwarte peper

Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Nigel Slater, Jonathan Lovekin en Jenny Zarins - Keukenkronieken

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Keukenkronieken:

Een pompoenlaska

Ingrediënten:
arachideolie, citroengras, gemberwortel, groentenbouillon, knoflook, kokosmelk, korianderblaadjes, kurkuma, limoen, munt, nam pla, noedels, pompoen, rode rawit, sesamolie, tamari en verse korianderwortel

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / voorgerecht uit Plenty:

Vichyssoise met asperges

Ingrediënten:
aardappel, boter, citroen, fijne kristalsuiker, griekse yoghurt, groene asperges, groentebouillon, prei, slagroom, witte peper, zeekraal en zout

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Plenty:

Mee goreng

Ingrediënten:
arachideolie, choi sum, citroen, donkere sojasaus, eiernoedels, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, haricots verts, ijsbergsla, lichte sojasaus, sambal oelek, sjalot, tahu, taugé, ui en water

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Plenty:

Gadogado

Ingrediënten:
aardappel, cassave chips, citroengras, geelwortelpoeder, haricots verts, knoflook, kokosmelk, komkommer, koriander, kousenband, kroepoek, laos, mild paprikapoeder, palmsuiker, pinda's, plantaardige olie, sambal oelek, sjalot, spitskool, tahu, tamarindepulp, taugé, water en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Quinoasalade met gedroogde Iraanse limoen

Ingrediënten:
basmatirijst, bosui, citroensap, feta, gemalen iraanse gedroogde limoen, knoflook, munt, olijfolie, oregano, quinoa, salie, wilde rijst, zoete aardappel, zout en zwarte peper

Soort:
salade / couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Tomatenfeest

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bruine basterdsuiker, couscous, dragon, fregola, gele cherrytomaten, groene tomaat, knoflook, munt, olijfolie, oregano, tomberry's, trostomaat, water, zout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

De ultieme wintercoucous

Ingrediënten:
anijsster, boter, chilivlokken, couscous, gedroogde abrikozen, geelwortelpoeder, gemberpoeder, groentebouillon, harissapasta, ingemaakte citroenschil, kaneelstokje, kikkererwten, koriander, laurier, olijfolie, paprikapoeder, pastinaak, pompoen, saffraan, sjalot, wortel en zout

Soort:
couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Bijgerecht uit Plenty:

Rode biet, yoghurt en relish van ingemaakte citroen

Ingrediënten:
dille, gele paprika, griekse yoghurt, ingemaakte citroenschil, knoflook, koriander, korianderzaad, kristalsuiker, olijfolie, peterselie, rode biet, rode ui, tomaat in blik, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Groentepaella

Ingrediënten:
artisjok, calasparrarijst, cayennepeper, citroen, geelwortelpoeder, gerookt paprikapoeder, groentebouillon, kalamata olijf, knoflook, laurier, medium sherry, minipomodori, olijfolie, paprika, peterselie, saffraan, spaanse ui, tuinbonen, venkel en zout

Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Zoete wintersalade

Ingrediënten:
ahornsiroop, boter, chilivlokken, citroengras, fijne kristalsuiker, koriander, limoensap, macadamianoten, mango, milde olijfolie, munt, papaja, rode chilipeper, rodekool, groene kool, sesamolie, sojasaus en zout

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Artisjokkengratin

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, diepvriesartisjokharten, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, ricotta, tijm, ui, water, zout en zwarte peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / crumble/gratin / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Groene couscous

Ingrediënten:
bosui, couscous, dille, dragon, gemalen komijnzaad, groene chilipeper, groentebouillon, koriander, munt, olijfolie, peterselie, pistachenoten, rucola, ui, water en zout

Soort:
salade / couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Alle recepten van Jonathan Lovekin