Nathalie Carnet

We hebben 7 boeken van Nathalie Carnet waarvan 2 boeken mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Nathalie Carnet? Registreren is gratis!

Boeken van Nathalie Carnet

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Nathalie Carnet

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Keda Black en Nathalie Carnet - Balletjes

Diner / hoofdgerecht uit Balletjes:

Spaghetti met gehaktballetjes

Ingrediënten:
bliktomaat, broodkruim, ei, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, rode wijn, rookspek, rundergehakt, spaghetti, tomatenpuree, ui, bladpeterselie en verse tijm

Soort:
saus/dressing/jus / pasta/noodles
Een recept uit Keda Black en Nathalie Carnet - Balletjes

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:

Gebakken kip balletjes

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, chilipeper, ei, kippendij, paprikapoeder, tequila, tomaat, ui, verse koriander en wodka

Soort:
gevogelte
Een recept uit Keda Black en Nathalie Carnet - Balletjes

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:

Aardappelballetjes met spinazie

Ingrediënten:
aardappel, bladspinazie, boter, broodkruim, chilipeper, ei, garam masala, knoflook en mascarpone

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Sandra Mahut en Nathalie Carnet - Stomen

Recept uit Stomen:

Mini groenten om te delen met Balsamicovinaigrette

Ingrediënten:
babymais, balsamicoazijn, bieslook, bietjes, bloemkool, broccoli, courgette, gember, groene asperge, honing, komijn, mini groenten, mini wortels, prei, snoeppaprika, sojasaus en witlof

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / stomen
Een recept uit Keda Black en Nathalie Carnet - Balletjes

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:

Pittige mini balletjes

Ingrediënten:
aubergine, cayennepeper, chilipoeder, citroensap, komijnpoeder, lente ui, olijfolie, quatre épices, rundergehakt, ui, verse koriander en bladpeterselie

Soort:
groente
Een recept uit Sandra Mahut en Nathalie Carnet - Stomen

Recept uit Stomen:

Kokos-groene-theepuddinkjes

Ingrediënten:
djeroek poeroet, kokosmelk, kokosrasp, maïzena, matchapoeder, poedersuiker en rijstmeel

Soort:
zoet / stomen
Een recept uit Keda Black en Nathalie Carnet - Balletjes

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:

Aardappel dauphinois met pompoen

Ingrediënten:
aardappel, bloem, boter, butternut-pompoen, ei, nootmuskaat en olijfoie

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Sandra Mahut en Nathalie Carnet - Stomen

Diner / hoofdgerecht uit Stomen:

Stomen mandjes vol smaak

Ingrediënten:
courgette, gember, romanesco, sperziebonen en zalmfilet

Keuken:
Japans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / stomen
Een recept uit Keda Black en Nathalie Carnet - Balletjes

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:

Accrabeignets met schelvis

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, chilipeper, gerookte makreel, gerookte schelvis, knoflook, laurierblad, melk, ui, verse bieslook, bladpeterselie, verse tijm en waterkers

Soort:
boter en olie / vis
Een recept uit Sandra Mahut en Nathalie Carnet - Stomen

Diner / hoofdgerecht uit Stomen:

Kalfsrolletjes met boleten

Ingrediënten:
boleten, cantharel, champignon, kaas, kalfsschnitzel, kwark, linzen en meiraap

Soort:
vlees / stomen
Een recept uit Keda Black en Nathalie Carnet - Balletjes

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:

Een soort kibbeh gevulde balletjes

Ingrediënten:
amandelschaafsel, bulghur, cayennepeper, kaneelpoeder, komijnpoeder, korianderpoeder, kruidnagel, lamsgehakt, nootmuskaat, olijfoie, pijnboompitjes, bladpeterselie, rundergehakt, salieblaadjes, ui, verse basilicum en vlees

Een recept uit Keda Black en Nathalie Carnet - Balletjes

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:

Rudergehakt-kaasballetjes in bouillon

Ingrediënten:
belegen kaas, citroenschil, comté, gruyère, kippenbouillon, knoflook, oude goudse kaas, rookspek, rundergehakt, varkensbuik, bladpeterselie en verse tijm

Soort:
vlees
Een recept uit Keda Black en Nathalie Carnet - Balletjes

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:

Balletjes van restjes pot-au-feu

Ingrediënten:
broodkruim, cornichons, ei, groenten, knoflook, olijfoie, bladpeterselie, pompoenpitten, pot-au-feu vlees, biet, vleesresten en worcestershiresaus

Soort:
vlees / groente
Een recept uit Keda Black en Nathalie Carnet - Balletjes

Diner / hoofdgerecht uit Balletjes:

Eendengehaktballetjes met witte bonen

Ingrediënten:
bleekselderij, bliktomaat, eendenborst, ei, gedroogde witte bonen, gemberpoeder, kaneelpoeder, knoflook, kruidnagel, laurierblad, melk, bladpeterselie, saffraan, sinaasappelschil, ui, verse tijm en witbrood

Soort:
gevogelte
Alle recepten van Nathalie Carnet