Gerhard Witteveen

We hebben 33 boeken van Gerhard Witteveen waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Gerhard Witteveen? Registreren is gratis!

Boeken van Gerhard Witteveen

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Gerhard Witteveen

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / voorgerecht uit De smaak van Conclusion:

Koude komkommersoep

Ingrediënten:
bosui, dille, garnalen, hamreepjes, kippenbouillonblokje, knoflook, komkommer, peper, rivierkreeftjes, yoghurt en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:

Indiaase witlof

Ingrediënten:
aardappelpuree, kerriepoeder, oude kaas, rundergehakt, witlof en zoete mangochutney

Keuken:
Indiaas / Hollands
Soort:
ovenschotel
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:

Hutspot à la Maroc

Ingrediënten:
aardappel, knoflook, koriander, lamskotelet, olijfolie, peper, spaanse peper, ui, wortel, zachte geitenkaas en zout

Keuken:
Marokkaans / Hollands
Soort:
stamppot / lamsvlees
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:

Soto Ajam met rijst

Ingrediënten:
bladselderij, bouillonblokje, citroengras, djeroek poeroet, ei, ui, gember, kip, knoflook, kurkuma, olie, prei, rijstvermicelli en ui

Keuken:
Indonesisch
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:

Kip voor pom

Ingrediënten:
ketjap manis, kipfilet, kippenbout, knoflook, maggiblokjes, margarine, tomaat, tomatenpuree, ui, witte peper en zonnebloemolie

Keuken:
Surinaams
Soort:
ovenschotel
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:

Gemarineerde zeebaars

Ingrediënten:
aardappel, citroensap, grof zeezout, knoflook, komijnzaad, koriander, olijfolie, peper, peterselie, rode paprika, pikante paprikapoeder, tomaat, ui, wortel, zeebaars en zoete paprikapoeder

Keuken:
Hollands
Soort:
vis
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:

Toscaanse kipsalade

Ingrediënten:
basilicum, kerstomaat, kipfilet, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rucola, zongedroogde tomaat en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:

Pasta van Friso

Ingrediënten:
basilicum, knoflook, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, pasta, peper, tomaat en zout

Keuken:
Hollands / Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:

Ovenschotel met gehakt en perziken

Ingrediënten:
aardappelpuree, banaan, kaas, kastanjechampignons, kerriepoeder, knoflook, peper, perzik uit blik, rundergehakt, sambal, sperziebonen, spitskool en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
ovenschotel
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / nagerecht uit De smaak van Conclusion:

Abrikozencompote

Ingrediënten:
citrusthee, gedroogde abrikoos, steranijs, suiker en vanillestokje

Keuken:
Internationaal
Soort:
chutney/pickle/jam/compote
Alle recepten van Gerhard Witteveen