P. Hageman-Boekee

We hebben 7 boeken van P. Hageman-Boekee waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van P. Hageman-Boekee? Registreren is gratis!

Boeken van P. Hageman-Boekee

Kijk voor meer boeken.

Recepten van P. Hageman-Boekee

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit F. Buyukavsar en P. Hageman-Boekee - Turks kookboek

Recept uit Turks kookboek:

Gemengde inmaakkruiden

Ingrediënten:
dillezaad, korianderzaad, kruidnagels, mosterdzaad en zwarte peperkorrels

Keuken:
Turks
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit F. Buyukavsar en P. Hageman-Boekee - Turks kookboek

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Turks kookboek:

Türkçe bortsj tabak - Turkse bortsj

Ingrediënten:
aardappelen, bieten, boter, citroensap, dillezaad, groene paprika, knoflook, komijnzaad, laurier, peterselie, rode spaanse peper, runderbouillon, selderijblad, tomaten, ui, witte kool, zout, zure room en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit F. Buyukavsar en P. Hageman-Boekee - Turks kookboek

Recept uit Turks kookboek:

Knoflooksaus

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, knoflook, melk, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
saus
Een recept uit F. Buyukavsar en P. Hageman-Boekee - Turks kookboek

Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:

Yoğurtlu kebab - Kebab met yoghurt

Ingrediënten:
boter, brood, groene chilipepers, olijfolie, peterselie, rode peper, schapenvlees, tomaten, yoghurt, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
schapenvlees
Een recept uit F. Buyukavsar en P. Hageman-Boekee - Turks kookboek

Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:

Karides - Garnalen

Ingrediënten:
feta, gepelde grote garnalen, knoflook, laurier, olijfolie, suiker, ui, vleestomaat, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit F. Buyukavsar en P. Hageman-Boekee - Turks kookboek

Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:

Ali nazik - Nette Ali

Ingrediënten:
aubergine, gedroogde rode peper, gehakt, knoflook, oregano, turkse yoghurt, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
vlees
Alle recepten van P. Hageman-Boekee