Stéphane Reynaud

We hebben 22 boeken van Stéphane Reynaud waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Stéphane Reynaud? Registreren is gratis!

Boeken van Stéphane Reynaud

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Stéphane Reynaud

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Lunch / buffet / bijgerecht uit A propos bistro:

Pompoen en kaneel gratin

Ingrediënten:
ei, kaneel, pompoen, rietsuiker en slagroom

Keuken:
Frans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / crumble/gratin / vegetarisch
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Quenelles van snoek

Ingrediënten:
bloem, boter, champignon, ei, gevogeltefond, nootmuskaat, slagroom en snoekfilet

Keuken:
Frans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Rundvlees à la ficelle

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, bouquet garni, entrecote, fleur de sel, knolselderij, meiknol, prei, raapjes, ui en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit A propos bistro:

Driekoningenkoek

Ingrediënten:
amandelen, amandelessence, bladerdeeg, boter, ei, eidooier en kristalsuiker

Keuken:
Frans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A propos bistro:

Gefrituurde spiering

Ingrediënten:
bloem, frituurolie, spiering en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Duiven Lucien Cendret

Ingrediënten:
boerenbrood, boter, duiven, groene asperge, jeneverbes, olijfolie en sjalot

Keuken:
Frans
Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Eenvoudige kalfsrollade

Ingrediënten:
boter, bouquet garni, kalfsrollade, knoflook, krieltjes, meiknol, olijfolie, sjalot, tijm en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Ontbijt / brunch / lunch / avondmaal uit A propos bistro:

Omelet met spek en eendenconfit

Ingrediënten:
eendenvet, ei, fleur de sel, gekonfijte eendenbout, rookspek, sjalot en truffelolie

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / wild en gevogelte / ei/omelet/frittata
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Picknick / diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A propos bistro:

Paté van varkenskop

Ingrediënten:
bouquet garni, dragon, knoflook, peterselie, prei, sjalot, ui, varkensoor, varkenspootjes, varkenssnuit, varkenstong, varkenswang, venkel en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / paté/terrine
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / voorgerecht uit A propos bistro:

Slakken met spek

Ingrediënten:
doorregen rookspek, droge witte wijn, knoflook, olijfolie, peterselie, slakken, slakkenboter en ui

Keuken:
Frans
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit A propos bistro:

Cannelés

Ingrediënten:
bloem, boter, eidooier, kristalsuiker, rum, vanille en volle melk

Keuken:
Frans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:

Cervelaat met pistachenoten

Ingrediënten:
aardappel, balsamicoazijn, cervelaatworst, crème fraîche, mesclun, olijfolie, sjalot en truffelolie

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit A propos bistro:

Eenvoudige groentesoep

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, bleekselderij, boter, crème fraîche, komijnzaad, meiraap, prei, ui, wortel en zoete aardappel

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Snack of tussendoortje uit A propos bistro:

Biscuitgebak

Ingrediënten:
bloem, ei, kristalsuiker, maïzena en vanillesuiker

Keuken:
Frans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit A propos bistro:

Garbure

Ingrediënten:
aardappel, eendenkarkas, eendenvet, gekonfijte eendenbout, groene kool, hambot, meiknol, prei, rookspek, tuinbonen, ui, witte bonen en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon / wild en gevogelte
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Snoekterinne

Ingrediënten:
ei, groene kool, kardemom, piquillopaprika, slagroom en snoek

Keuken:
Frans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit A propos bistro:

Koolsoep

Ingrediënten:
aardappel, groene kool, koolzaadolie, olijfolie, rookspek, sjalot en slagroom

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / soep/bouillon
Alle recepten van Stéphane Reynaud