Charlotte Kleyn

We hebben 2 boeken van Charlotte Kleyn waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Charlotte Kleyn? Registreren is gratis!

Boeken van Charlotte Kleyn

Recepten van Charlotte Kleyn

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Onno Kleyn en Charlotte Kleyn - Luilekkerland

Recept uit Luilekkerland:

Kip met eiersaus

Ingrediënten:
braadkip, ei, eidooier, foelie, rozemarijn, saucijsjes, stokbrood, witbrood en witte wijn

Keuken:
Frans / Nederlands
Soort:
gevogelte
Een recept uit Onno Kleyn en Charlotte Kleyn - Luilekkerland

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Luilekkerland:

Tuinbonen in uiensaus

Ingrediënten:
bloem, bonenkruid, boter, bouillon, koffieroom, melk, peper, tuinbonen, ui en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
groente
Een recept uit Onno Kleyn en Charlotte Kleyn - Luilekkerland

Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland:

Eend met olijven

Ingrediënten:
boter, cognac, groene olijven, jonge wilde eend, knoflook, prei, ui, witte wijn en zwarte olijven

Keuken:
Nederlands
Soort:
gevogelte
Een recept uit Onno Kleyn en Charlotte Kleyn - Luilekkerland

Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland:

Kipkroketten

Ingrediënten:
ei, foelie, frituurvet, kippendijfilet, nootmuskaat, paneermeel, witte boterhammen en witte peper

Keuken:
Nederlands / Joods
Soort:
gevogelte
Een recept uit Onno Kleyn en Charlotte Kleyn - Luilekkerland

Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland:

Parelhoen à la Normande

Ingrediënten:
boter, calvados, cider, goudreinetten, margarine, parelhoen, peper, slagroom en zout

Keuken:
Frans / Nederlands
Soort:
gevogelte
Een recept uit Onno Kleyn en Charlotte Kleyn - Luilekkerland

Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland:

Kip met sinaasappel

Ingrediënten:
boter, braadkip, sinaasappel, tawny port, wit zuurdesembrood en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
gevogelte
Een recept uit Onno Kleyn en Charlotte Kleyn - Luilekkerland

Bijgerecht uit Luilekkerland:

Gebakken knolselderij

Ingrediënten:
belegen geraspte kaas, boter, margarine, peper, peterselie, selderijknol en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
broodbeleg / vegetarisch
Een recept uit Onno Kleyn en Charlotte Kleyn - Luilekkerland

Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland:

Sesaté van tèrongs (aubergines)

Ingrediënten:
aubergines, djeroek poeroet, knoflook, kokosmelk, kokosrasp, komijnzaad, korianderzaad, neutrale olie, suiker, tamarindepasta en ui

Keuken:
Indonesisch / Nederlands
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Onno Kleyn en Charlotte Kleyn - Luilekkerland

Diner / nagerecht uit Luilekkerland:

Amandelpudding met granaatappelpitjes

Ingrediënten:
amandelmeel, amandelmelk, amandelolie, foelie, gelatine, gemberpoeder, granaatappelpitjes, neutrale olie, slagroom en suiker

Keuken:
Nederlands / Internationaal
Een recept uit Onno Kleyn en Charlotte Kleyn - Luilekkerland

Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland:

Asperges met peterselie

Ingrediënten:
boter, eidooier, groente, melk, peterselie, suiker en witte asperges

Keuken:
Nederlands
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Onno Kleyn en Charlotte Kleyn - Luilekkerland

Recept uit Luilekkerland:

Seroendeng

Ingrediënten:
asem, boterolie, djeroek poeroet, djinten, geweekte oogboontjes, ketoembar, kokosrasp, rode ui, trassi, witte suiker, witte ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Onno Kleyn en Charlotte Kleyn - Luilekkerland

Diner / nagerecht uit Luilekkerland:

Warme kersen op croutons

Ingrediënten:
boter, gemberpoeder, kaneelpoeder, kersen, oud witbrood, suiker en witte wijn

Keuken:
Nederlands
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Onno Kleyn en Charlotte Kleyn - Luilekkerland

Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland:

Slapakketjes met gehakt

Ingrediënten:
boter, ei, kalfsgehakt, kropsla, nootmuskaat, paneermeel en varkensgehakt

Keuken:
Nederlands
Soort:
kalfsvlees / varkensvlees
Een recept uit Onno Kleyn en Charlotte Kleyn - Luilekkerland

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Luilekkerland:

Biefstuk Tartare

Ingrediënten:
ansjovisfilet, augurk, azijn, biefstuk, ei, kappers, mosterd, olie, paprikapoeder, peper, peterselie, slabladeren, tomatenpuree, ui en zout

Keuken:
Frans / Nederlands
Alle recepten van Charlotte Kleyn