Jan Groenewold

We hebben 4 boeken van Jan Groenewold waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Jan Groenewold? Registreren is gratis!

Boeken van Jan Groenewold

Recepten van Jan Groenewold

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Diner / nagerecht uit Keukenlab:

Pudding van Iers mos

Ingrediënten:
aardbeien, blauwe bessen, frambozen, gedroogd iers mos, melk, poedersuiker, slagroom, suiker en vanillestokje

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Diner / nagerecht uit Keukenlab:

Aquafabameringue

Ingrediënten:
cacao, fijne kristalsuiker, kaneel, kookvocht van kikkererwten en maïzena

Soort:
vegan
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Recept uit Keukenlab:

Guai-weisaus

Ingrediënten:
chili-olie, chinese sesampasta, chinkiangazijn, geroosterde sesamolie, geroosterd sesamzaad, lente-ui, lichte sojasaus, suiker, szechuanpeper, tahin en zout

Soort:
vegan / sauzen
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Recept uit Keukenlab:

Pittige Dahl

Ingrediënten:
agavesiroop, arachideolie, baksoda, gember, ghee, groentebouillon, honing, knoflook, komijnzaad, koriander, kurkuma, mosterdzaad, mung dal, sjalot en spaanse peper

Keuken:
Indiaas
Soort:
vegan / eenpansgerecht
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Diner / hoofdgerecht uit Keukenlab:

Parmigiana di melanzane

Ingrediënten:
aubergines, balsamicoazijn, basilicum, bloem, gedroogde oregano, groente, knoflook, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, tomatenblokjes uit blik, tomatenpuree, ui en zout

Soort:
vegetarisch / ovenschotel
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Diner / voorgerecht uit Keukenlab:

Appelpaté

Ingrediënten:
appel, colorozozout, doorregen halsspek, ei, half-om-halfgehakt, katenspek, laurier, patékruiden, ui, varkenslever, varkenswang en witte wijn

Soort:
paté/terrine
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Dranken / drinken uit Keukenlab:

Kombucha

Ingrediënten:
agavestroop, appelazijn, gember, groene thee, honing, kombucha, kombuchazwam, suiker, water en zwarte thee

Soort:
vegan
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Recept uit Keukenlab:

Zwartebonenburgers met champignons

Ingrediënten:
ajinomoto® transglutaminase, briochebroodjes, champignons, cheddar, kropsla, linzen, mayonaise, olijfolie, soja-eiwit, tomaat, ve-tsin, wei-eiwit, zout, zoute augurk en zwarte bonen uit blik

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Recept uit Keukenlab:

Bisque de crevettes

Ingrediënten:
bieslook, bleekselderij, hollandse garnalen, kippenbouillon, laurier, olijfolie, saffraan, steurgarnalen, tijm, tomatenpuree, ui, visbouillon, witte wijn en wortel

Soort:
soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Recept uit Keukenlab:

Focaccia met rozemarijn

Ingrediënten:
gedroogde gist, grof zeezout, olijfolie, rozemarijn, suiker, tarwebloem t65, gist, water en zout

Soort:
brood en broodgerecht / vegan
Alle recepten van Jan Groenewold