Eke Mariën

We hebben 4 boeken van Eke Mariën waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Eke Mariën? Registreren is gratis!

Boeken van Eke Mariën

Recepten van Eke Mariën

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Diner / voorgerecht uit Keukenlab:

Chinese dumplingsoep

Ingrediënten:
agar-agar, bleekselderij, bosui, citroenblad, citroengras, gedroogde shii-takes, gember, gyozavellen, kalfsfond, kippenpoten, prei, rode peper, taugé, ui en wortel

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Recept uit Keukenlab:

Flan van uiensoep

Ingrediënten:
agavesiroop, baksoda, boter, ei, gelatine, gevogeltebouillon, tijm, ui en zout

Soort:
soep/bouillon / pudding
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Drank (alcoholisch) / dranken / drinken uit Keukenlab:

Kruidenbitter uit de slagroomspuit

Ingrediënten:
citroenschil, jenever, jeneverbessen, kardemompeulen, korianderzaad, laurier, sinaasappelschil, steranijs, suiker en tijm

Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Recept uit Keukenlab:

Pittige Dahl

Ingrediënten:
agavesiroop, arachideolie, baksoda, gember, ghee, groentebouillon, honing, knoflook, komijnzaad, koriander, kurkuma, mosterdzaad, mung dal, sjalot en spaanse peper

Keuken:
Indiaas
Soort:
vegan / eenpansgerecht
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Recept uit Keukenlab:

(Pasta met) Bolognesesaus

Ingrediënten:
baksoda, balsamicoazijn, bladpeterselie, bleekselderij, boter, tomaat in blik, knoflook, laurier, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, pasta, peper, rode wijn, rundergehakt, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / warme sauzen
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Bijgerecht uit Keukenlab:

Kimchi

Ingrediënten:
chilipoeder, chinese kool, gember, knoflook, koreaans chilipoeder, lente ui, lichte sojasaus, paprikapoeder, rijstebloem, suiker, trassi, vissaus, water en zout

Keuken:
Koreaans
Soort:
groente
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Diner / nagerecht uit Keukenlab:

Pudding van Iers mos

Ingrediënten:
aardbeien, blauwe bessen, frambozen, gedroogd iers mos, melk, poedersuiker, slagroom, suiker en vanillestokje

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Diner / hoofdgerecht uit Keukenlab:

Parmigiana di melanzane

Ingrediënten:
aubergines, balsamicoazijn, basilicum, bloem, gedroogde oregano, groente, knoflook, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, tomatenblokjes uit blik, tomatenpuree, ui en zout

Soort:
vegetarisch / ovenschotel
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Keukenlab:

Frambozenyoghurtijs

Ingrediënten:
agavesiroop, diepvriesframbozen, honing en volle yoghurt

Soort:
vegetarisch / ijs
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Bijgerecht uit Keukenlab:

Veganistische kimchi

Ingrediënten:
chilipoeder, chinese kool, gember, knoflook, koreaans chilipoeder, lente ui, lichte sojasaus, paprikapoeder, rijstebloem, rode misopasta, suiker, water en zout

Keuken:
Koreaans
Soort:
vegan / groente
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Recept uit Keukenlab:

Tjaptjoi met kip

Ingrediënten:
bosuitjes, champignons, kipfilet, kippenbouillon, maïzena, marinade, oestersaus, paksoi, rode paprika, rode peper, rode ui, taugé, ve-tsin, wortel en zoute sojasaus

Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Bijgerecht uit Keukenlab:

Wafels

Ingrediënten:
ahornsiroop, bakpoeder, baksoda, belegen kaas, bloem, boter, ei, karnemelk, maïsmeel en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Diner / nagerecht uit Keukenlab:

Pistachesoufflé

Ingrediënten:
boter, citroensap, eidooier, eiwit, maïzena, melk, pistaches, suiker, vanillestokje en wijnsteenzuur

Soort:
soufflé / vegetarisch
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Recept uit Keukenlab:

Bouillon van paddenstoelen onder een dakje

Ingrediënten:
bladerdeeg, boter, ei, fleur de sel, gedroogd eekhoorntjesbrood, gember, ghee, kruidenbouillon, madeira, paddenstoelenbouillon, sjalot, tijm, truffeltapenade, wilde paddenstoelen en zoute sojasaus

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Alle recepten van Eke Mariën