tussengerecht

Zoek naar tussengerecht in jouw eigen kookboeken

De lekkerste tussengerecht recepten

Diner / lunch / tussengerecht / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2009-13:

Aardappelflensjes met gerookte forel

Ingrediënten:
aardappel en gerookte forel

Soort:
hapjes

Diner / lunch / tussengerecht / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2009-12:

Aardappelpizza met munster en rozemarijn

Ingrediënten:
aardappel, munster en rozemarijn

Soort:
hapjes / eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Een recept uit Willem Asaert - Mas is meer

Diner / tussengerecht uit Mas is meer:

Terrine van varken

Ingrediënten:
bruine suiker, kleurzout, laurier, mirepoix, pekel, schaaldierenbouillon, tijm, tomatenwater, varkensoren, varkenspoot en water

Soort:
bouillon
Een recept uit Willem Asaert - Mas is meer

Diner / tussengerecht uit Mas is meer:

Zeebaars

Ingrediënten:
specerijenolie, zeebaarsfilet en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vis
Een recept uit Willem Asaert - Mas is meer

Diner / tussengerecht uit Mas is meer:

Kruim van geroosterde prei

Ingrediënten:
gevriesdroogde sojasaus, pompernickel, prei en zeezout

Keuken:
Internationaal
Soort:
condiment
Een recept uit Willem Asaert - Mas is meer

Diner / tussengerecht uit Mas is meer:

Inktvis

Ingrediënten:
bleekselderij, groentebouillon, inktvis, inktviskookvocht, paprikapoeder, rode paprika, ui, witte wijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Belgisch
Een recept uit Willem Asaert - Mas is meer

Diner / tussengerecht uit Mas is meer:

Terrine van sla

Ingrediënten:
little gemsla, peper, transglutaminase (activa®) en zout

Keuken:
Belgisch
Een recept uit Willem Asaert - Mas is meer

Diner / tussengerecht uit Mas is meer:

Royale van koraal

Ingrediënten:
agar-agar, koraal van kreeft, mascarpone, peper, schaaldierenfond en zeeegels

Keuken:
Frans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Diner / tussengerecht uit De truffel:

Mouasseline van Sint-Jacobsnoten

Ingrediënten:
boter, crème fleurette, eiwit, fleur de sel, gember, knoflook, laurier, mascarpone, miniprei, olijfolie, prei, sint jakobsschelpen, slagroom, ui, water, witte wijn, wortel, zout en zwarte truffel

Keuken:
Frans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Diner / tussengerecht uit De truffel:

Pompoenravioli met eiercrème

Ingrediënten:
00-bloem, boter, ei, eiercrème, hokkaidopompoen, knoflook, mascarpone, nootmuskaat, olijfolie, pasta, witte truffel, witte truffelschil en zout

Keuken:
Frans

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-13:

Ham, gerijpt, met cranberry-chutney

Ingrediënten:
ham

Soort:
hapjes

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-13:

Bouillon met wontons

Ingrediënten:
bouillon

Soort:
soep/bouillon

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-13:

Cocktail van Hollandse garnalen

Ingrediënten:
hollandse garnalen

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-13:

Crème van selderijknol en truffelaardappel

Ingrediënten:
selderijknol en truffelaardappel

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-13:

Gerookte makreel-feestpaté

Ingrediënten:
gerookte makreel

Soort:
hapjes

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-13:

Gravad lax met komkommersalade

Ingrediënten:
komkommer

Soort:
hapjes

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-13:

Knolselderijsoep met paddenstoelen

Ingrediënten:
knolselderij en paddenstoelen

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-13:

Kippenleverparfait met granaatappel en salie

Ingrediënten:
granaatappel, kippenlever en salie

Soort:
hapjes

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-13:

Kwartelboutjes, in ganzenvet gekonfijt

Ingrediënten:
ganzenvet en kwartel

Soort:
hapjes

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-13:

Mille-feuille met Hollandse garnalen

Ingrediënten:
hollandse garnalen

Soort:
hapjes

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-13:

Vijg (gekaramelliseerd), met blauwe kaas

Ingrediënten:
blauwe kaas en vijg

Soort:
vegetarisch

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-13:

Vegataartje van aardappel, aubergine, paddenstoelen en geitenkaas

Ingrediënten:
aardappel, aubergine, geitenkaas en paddenstoelen

Soort:
quiche / vegetarisch

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-13:

Tonijn (gemarineerd) met sinaasappel

Ingrediënten:
sinaasappel en tonijn

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2013-08:

Spaanse orzosalade met groente en saffraan-peterseliedressing

Ingrediënten:
groente, orzo, peterselie en saffraan

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-13:

Sefardische latkes met muntyoghurt

Ingrediënten:
munt en yoghurt

Soort:
hapjes / vegetarisch

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-13:

Soep in laagjes (in een glaasje)

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch