Gebraden kalfsschenkel - abgebräunte kalbshaxe

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 296 in Culinaria Europese specialiteiten - deel I .

Keuken:
Europees / Duits
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vlees / kalfsvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Kalfsjus

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Kalfsvlees en worst aan pennen met salie en witte wijn

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

De beroemde jagersstoofpot van rundvlees

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Soup de pois chices - Marokkaanse kikkererwtensoep

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken