Vanille Ijs Met Warme Frambozen

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 128 in Lekker vegetarisch .

Gang:
nagerecht
Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta

Ingrediënten en hoeveelheden

  • frambozen met sap
  • (400 g) in een pan en roer er 1 el maizena, 1 el suiker en 1 zakje bourbonvanillesuiker door. Verhit alles en laat het kort koken tot het gebon- den is. Doe een deksel op de pan en houd de frambozensaus warm. Neem de kruimels uit de oven en laat ze wat afkoelen. Doe 4 bolletjes vanille-ijs in 4 schaaltjes en schenk de frambo- zensaus erover. Strooi de lauwwarme kruimels erover en serveer direct.
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?