Halve Oosterscheldekreeft gekookt, wok van asperges en zee groenten, blanke botersaus met Noilly Prat

Je vindt dit recept op pagina 30 in De Oosterschelde kreeft .

Gang:
voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Zonnevis met mousse van zwarte truffel, witte asperges en mousseline

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Gekoelde asperge-aardappelsoep

Een recept uit  - Asperges - verrukkelijk veelzijdig

Zalmfilet

Een recept uit Cara Hobday, Jo Denbury en Rob White - Keukenhandboek garneertechnieken

Vis-garnalen-pakketjes met asperges en aardappelsalade

delicious. magazine - 2009-08