Word gratis lid 
         Welkom op heerlijk zoeken 
         Wij maken jouw kookboeken, zoals Rijksmuseum cookbook , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage  of word direct gratis lid  en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
       
      The Rijksmuseum is launching a cookbook in which fifty typically Dutch ingredients, from potatoes to seaweed, form the basis of 160 dishes. There are stories and traditional recipes, and fifty top chefs and master patissiers from all over the country have been inspired to create their own dishes. Nine hundred illustrations from the Rijksmuseum’s collection provide a colourful historical culinary backdrop.
    Aantekeningen
         bij dit boek
     
          Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt       
           bij dit boek
 door gebruikers. 
   
        
    Advertentie 
    
            
        
        Dit boek bevat o.a. de volgende recepten 
        
          
            Deze editie van dit kookboek hebben we niet bekeken, maar er is wel een (volgens ons) bijna gelijke uitgave geindexeerd. Mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar jouw mening? Laat het ons weten .
          
         
        
  
  
  
    
        Ingrediënten: limonadesiroop, slagroom, vanillevla en yoghurt 
        
Keuken: Nederlands 
        Soort: zoet 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: ansjovis op olie, basilicum, citroen, dragon, knoflook, mosterd, peper, pernod, spitskool, waterkers, zonnebloemolie en zout 
        
Keuken: Nederlands 
        Soort: vis 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bladpeterselie, bloem, eidooier, eiwit, gelatine, kalfsvlees, lavas, maggi, mosterd, nootmuskaat, paneermeel, peperkorrel, peterselie, prei, roomboter, slagroom, water, wortel, zonnebloemolie en zout 
        
Keuken: Hollands 
        Soort: vlees / kalfsvlees / frituur 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: ei, half-om-halfgehakt, mosterd, peper, roomboter, ui en zout 
        
Keuken: Nederlands 
        Soort: vlees 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bloem, peper, roomboter, schol en zout 
        
Keuken: Nederlands 
        Soort: vis 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: basilicum, bieslook, bladpeterselie, boter, citroensap, dragon, droge witte wijn, kippenbouillon, mossel, peper, sjalot, tijm en zout 
        
Keuken: Nederlands 
        Soort: schaal- en schelpdieren 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: azijn, inmaakazijn, laurierblad, mosterdzaad, peperkorrel, sjalot, suiker, zilverui en zout 
        
Keuken: Nederlands 
        Soort: inmaak / groente 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: alikruiken, inktvis, kappers, krenten, olijfolie, pastis, peper, venkelknollen, venkelzaad, witte port en zeekat 
        
Keuken: Nederlands 
        Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / sous-vide 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bier, bloem, eiwit, grof zeezout, hooi, knoflook, lamsbout, peper, roomboter, water, wijn en zout 
        
Keuken: Nederlands 
        Soort: vlees / lamsvlees 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: aardappel, bosui, boterroom, knoflook, laurierblad, lente-ui, peper, raapstelen en zout 
        
Keuken: Nederlands 
        Soort: stamppot / aardappelgerecht 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: aardappel, boter, fazantenborst, fazantenpoten, jeneverbes, laurierblad, nicola aardappel, peper, tijm, witte kool, wittewijnazijn, zeezout en zwarte peper 
        
Keuken: Nederlands 
        Soort: inmaak / sous-vide / wild / gevogelte / aardappelgerecht 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: boter, ei, tarwebloem, volle melk, witte basterdsuiker en zeezout 
        
Keuken: Nederlands 
        Soort: pannenkoeken en flensjes 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bakpoeder, bloem, boter, bruine basterdsuiker, ei, poedersuiker, roomkaas, rozijn, sinaasappelrasp, walnoten, wortel, zonnebloemolie en zout 
        
Keuken: Nederlands 
        Soort: zoet / gebak, koek, taart, pudding / groente 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bloem, citroenrasp, gist, kaneel, melk, roomboter, witte basterdsuiker, witte kandijsuiker en zout 
        
Keuken: Nederlands 
        Soort: brood en broodgerecht / zoet 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: asperge, azijn, boter, castric, droge witte wijn, eidooier, fleur de sel, gezouten roomboter, hazelnootolie, kippenbouillon, kreeft, olijfolie, boter, oosterscheldekreeft, peper, peperkorrel, sjalot, snelkooktarwe, ui, water, zeekool, zeekraal, zeeuwse kooktarwe, zout en zwarte peper 
        
Keuken: Nederlands 
        Soort: schaal- en schelpdieren 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: droge witte wijn, knoflook, kokkel, olijfolie, peper, peterselie, rode peper, spaghetti en zout 
        
Keuken: Nederlands 
        Soort: pasta/noodles / schaal- en schelpdieren 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bloem, boekweitmeel, boter, melk, poedersuiker, suiker, verse bakkersgist en zout 
        
Keuken: Nederlands 
        Soort: hapjes / zoet / pannenkoeken en flensjes 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: augurk, basilicum, citroengras, citroensap, kappertje, koolrabi, kruidnagel, laurierblad, meiknol, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, salie, selderijblad, sjalot, tijm, ui, varkenskop, varkenspoot, varkensschenkel, varkenstong, vlees, wortel en zout 
        
Keuken: Nederlands 
        Soort: hartige hapjes / broodbeleg / mosterd 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: aardappelzetmeel, basterdsuiker, bloem, droge gist, kersen uit blik, maïzena, melk, roomboter, suiker, water en zout 
        
Keuken: Nederlands 
        Soort: zoet / gebak, koek, taart, pudding 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bloem, citroenrasp, ei, gist, melk, poedersuiker, roomboter, zonnebloemolie en zout 
        
Keuken: Nederlands 
        Soort: zoet / frituur / feestdagen 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bloem, boter, droge witte wijn, jeneverbes, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurierblad, peterselie, rinse appelstroop, tam konijn, wild konijn, winterpeen, witte wijnazijn, zilverui, zout en zwarte peper 
        
Keuken: Nederlands / Limburgs 
        Soort: wild 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bosui, etivaz, prei, rode ui, wilde weidekaas en zuurdesembrood 
        
Keuken: Nederlands 
        Soort: brood en broodgerecht / brood/sandwiches/crostini/bruschetta 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bakpoeder, karnemelk, lichtbruine basterdsuiker, roomboter, speculaaskruiden, zeeuwse bloem en zout 
        
Keuken: Nederlands 
        Soort: koek en gebak 
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: bruine suiker, grof zeezout, knoflook, kruidnagel, laurierblad, peperkorrel en salpeter 
        
        
      
     
   
 
  
  
  
    
        Ingrediënten: aardappel, boerenkool, boter, grove mosterd, melk, peper, rookworst en zout 
        
Keuken: Nederlands 
        Soort: stamppot / aardappelgerecht