Gebraden kip in eendenleversaus met gebakken spitskool en wilde paddenstoelen

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 317 in Rijksmuseum kookboek .

Keuken:
Nederlands
Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
gevogelte / groente

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Geroosterde spitskool

Een recept uit Mikkel Karstad en Anders Schønneman - Spis

Cantharellen

Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Tortellini Chanterelle Broth - Bouillon met tortellini en cantharellen

Een recept uit  - Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book

Tong met cantharellen

Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten