KAV Practische School - Koken voor elke dag

Koken voor elke dag

Een boek van KAV Practische School

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Koken voor elke dag, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Dit boek bevat o.a. de volgende recepten

Deze editie van dit kookboek hebben we niet bekeken, maar er is wel een (volgens ons) bijna gelijke uitgave geindexeerd. Mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar jouw mening? Laat het ons weten.

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:

Russische charlotte

Ingrediënten:
ananas uit blik, bloemsuiker, boter, madeirakoekjes, melk, suiker, suikersiroop, vanillebloem en vanillesuiker

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Truffelsaus

Ingrediënten:
eierdooiers, gevogeltebouillon, room, sherry, truffel, truffeljus, vetstof en witte wijn

Soort:
warme sauzen
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / nagerecht / dessert uit Koken voor elke dag:

Advocaat-ananasbavarois

Ingrediënten:
advocaat, ananas in blik, bavarois, cognac, eierdooiers, gelatineblaadjes, meringues, slagroom en suiker

Soort:
pudding
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Volkorenspaghetti met venusschelpen

Ingrediënten:
basilicum, knoflook, marjolein, olie, olijfolie, peper, peterselie, tijm, tomaten, venusschelpen, volkorenspaghetti en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta, rijst, granen en deegwaren
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:

Gebakje van wijting met rodebietencoulis

Ingrediënten:
basilicum, eiwitten, frambozenazijn, gelatine, gerookte paling, kerstomaat, notenolie, peper, prinsessenbonen, rode biet, room, visfumet, wijtingfilet, witte wijn en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Vispannetje

Ingrediënten:
bloem, champignons, citroen, gemalen kaas, kerriepoeder, peper, prei, reuzengarnalen, room, tomaat, tuinkers, vetstof, vis, visfumet, witte wijn, wortelen, zeevruchtenmengeling en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Koken voor elke dag:

Broccolitaartjes

Ingrediënten:
broccoli, eieren, gerookt spek, minitaartjes, nootmuskaat, peper, room, tomaten, vetstof en zout

Soort:
hartige taart
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Stoofkarbonaden

Ingrediënten:
bier, laurier, maïszetmeel, mosterd, paardenstoofvlees, peper, runderstoofvlees, tijm, uien, vetstof en zout

Soort:
stoofgerecht / vlees / rundvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Reerug

Ingrediënten:
bouillon, champignons, citroen, gebardeerde reerug, peper, room, selderij, uien, vetstof, witte wijn, wortel en zout

Soort:
wild
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Mandarijntaart

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, bloem, bloemsuiker, chocoladeschilfers, eieren, mandarijnen, pasteibakkersroom en slagroom

Soort:
koek en gebak
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:

Florentijns visschoteltje

Ingrediënten:
kerriepoeder, mosselen, pepers, room, sint-jakobsvruchten, sjalotje, spinazie, tongfilets, vetstof, visbouillon en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren