Andy Sewell

We hebben 3 boeken van Andy Sewell waarvan 2 boeken mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Andy Sewell? Registreren is gratis!

Boeken van Andy Sewell

Recepten van Andy Sewell

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / nagerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Gebakken vijgen

Ingrediënten:
boter, citroenschil, fijne tafelsuiker, rum, vijgen en vijgen-walnotenijs

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Canapes met kreef

Ingrediënten:
brood, extra vierge olijfolie, knoflook, peper, tomaat en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / nagerecht / avondmaal uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Kersensorbet

Ingrediënten:
amandelessence, kersen en poedersuiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Venkelboter

Ingrediënten:
boter, citroensap, knoflook, venkelzaad en witte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Panzanella met groenten

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, brood, courgette, lente-uitje, olijfolie, peper, pruimtomaat, zout en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Brunch / diner / lunch / nagerecht / avondmaal uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Bramen op krokante bodem

Ingrediënten:
bloem, boter, bramen, citroen, eidooier, fijne tafelsuiker, frambozenjam, melk, vanille-essence en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Aspergerisotto

Ingrediënten:
asperges, boter, groentebouillon, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Picknick / lunch / buffet / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Pikante rijstsalade

Ingrediënten:
ansjovis uit blik, citroensap, doperwten, kappertjes, langkorrelige rijst, olijfolie, olijven, peper, rode paprika en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren / rijst
Een recept uit Andy Sewell, Gastón Acurio, Pochi Caceres en Studio Chehade - Peru - Hét kookboek

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Peru - Hét kookboek:

Pikante zeevruchtenschotel

Ingrediënten:
aardappel, bouillon, brood, chilipeperpasta, coquille, ei, garnaal, inktvis, knoflook, komijn, melk, noten, octopus, oregano, peper, pisco, tomaat, ui, zeeslak en zout

Keuken:
Peruaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Brunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Ansjovisbeinets

Ingrediënten:
baby-ansjovis, bloem, ei, knoflook, parmezaanse kaas, peper, plantaardige olie, bladpeterselie, wilde venkel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ei/omelet/frittata
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Vijgensalade

Ingrediënten:
groene vijgen, olijfolie, pecorino, peper, rucola, sla, zout en zwarte vijgen

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Picknick / lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Farfalle guiliana

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, citroensap, farfalle, gedroogde oregano, lente-uitje, olijfolie, paprika, peper, pijnboompitten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Dungesneden stokvisfilet

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bernagie, bieslook, citroensap, knoflook, olijfolie, stokvisfilet, veldsla, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Alle recepten van Andy Sewell