Virgilio Martinez

We hebben 3 boeken van Virgilio Martinez waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Virgilio Martinez? Registreren is gratis!

Boeken van Virgilio Martinez

Recepten van Virgilio Martinez

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Virgilio Martinez - Lima - het kookboek

Recept uit Lima - het kookboek:

Pachamancadressing

Ingrediënten:
ají pancapasta, fijn zeezout, gedroogde oregano, komijnpoeder, koriander, uien-knoflookpasta, witte wijnazijn en zwarte peper

Keuken:
Peruaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegan
Een recept uit Virgilio Martinez - Lima - het kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Lima - het kookboek:

Arroz chaufa vegetal - Chaufarijst met groenten

Ingrediënten:
babyradijs, babywortels, bahuajanoten, boerenkoolblad, fijn zeezout, gember, huancaínasaus, kerstomaat, knoflook, koolzaadolie, palmharten, paranoten, rode paprika, sesamolie, sjalot, sojasaus, water en witte rijst

Keuken:
Peruaans
Soort:
vegan
Een recept uit Virgilio Martinez - Lima - het kookboek

Snack of tussendoortje uit Lima - het kookboek:

Blauwe aardappelchips

Ingrediënten:
avocadodip, blauwe aardappel, huacataycrème met queso fresco, koolzaadolie en zeezoutvlokken

Keuken:
Peruaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Virgilio Martinez - Lima - het kookboek

Diner / lunch / voorgerecht uit Lima - het kookboek:

Quinua multicolor y menta - Kleurige quinoa en munt

Ingrediënten:
arachideolie, arganolie, ciderazijn, fijne kristalsuiker, fijn zeezout, limoensap, munt, olijfolie, radijs, rammenas, rode quinoa, sacha-inchi olie, sinaasappelsap, sjalot, witte quinoa, zwarte peper, zwarte quinoa en zwarte radijs

Keuken:
Peruaans
Soort:
salade / vegan
Een recept uit Virgilio Martinez - Lima - het kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Lima - het kookboek:

Jalea

Ingrediënten:
cancha maïs, fijn zeezout, koolzaadolie, korianderbloempjes, oktopustentakels, oranje paprika, pijlinktvis, rijstbloem, rode paprika, rode snapperfilet, rode ui, tarwebloem, zeebaarsfilet en zwarte peper

Keuken:
Peruaans
Soort:
vis
Alle recepten van Virgilio Martinez