Diner / voorgerecht uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Sint-Jacobsschelpen op de manier van Barbara
- Ingrediënten:
- beurre blanc, russische kaviaar en sint-jacobsschelpen
- Keuken:
- Belgisch
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
We hebben één boek van Bas de Groot waarvan één boek mét recepten.
Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Bas de Groot? Registreren is gratis!
Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!
Diner / voorgerecht uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Recept uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Diner / hoofdgerecht uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Recept uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Diner / voorgerecht uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Recept uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Diner / voorgerecht uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Recept uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Diner / hoofdgerecht uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Diner / hoofdgerecht uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Recept uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Diner / hoofdgerecht uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Recept uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Diner / hoofdgerecht uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Recept uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Diner / hoofdgerecht uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Diner / hoofdgerecht uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Diner / hoofdgerecht uit Vis, schelp- en schaaldieren: