Yan-Kit

We hebben één boek van Yan-Kit waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Yan-Kit? Registreren is gratis!

Boeken van Yan-Kit

Recepten van Yan-Kit

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Kantonese vuurpot

Ingrediënten:
bindsla, chinese kool, coquilles, dipsaus voor kantonese vuurpot, eiermie, heldere bouillon, kipfilet, kogelbiefstuk, krulandijvie, lendebiefstuk, maïsolie, paksoi, sojaolie, spinazie, steurgarnalen, tahoe, tongfilet, waterkers en zeebaarsfilet

Keuken:
Chinees
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Zoet-zuur varkensvlees

Ingrediënten:
ananas uit blik, ei, groene paprika, knoflook, lichte sojasaus, mager buikspek, maïsolie, maïzena, saus voor zoet-zuur varkensvlees, sojaolie, ui en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Kantonese gebraden eend

Ingrediënten:
donkere sojasaus, eend, hoisinsaus, honing, komkommer, lente-uien, mandarijnenflensjes, mei-kuei-lu chiew, suiker, vijfkruidenpoeder, water, zoete bonensaus en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Regenboogsalade

Ingrediënten:
dressing voor regenboogsalade, ei, gedroogde chinese champignons, komkommer, lente-uien, maïsolie, rode paprika, sojaolie, taugé, wortel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Haaievinnensoep

Ingrediënten:
chinese rode azijn, gember, haaienvinnen, heldere bouillon, kipfilet, lente-uien, lichte sojasaus, magere achterham, maïsolie, marinade voor kipfilet, medium dry sherry, mosterd, reuzel, saus bij haaievinnensoep, shaoxing wijn, sojaolie, taugé en zout

Keuken:
Chinees
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / voorgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Kantonese wontonsoep

Ingrediënten:
bamboe uit blik, bindsla, chinese kool, eidooier, eiwit, garnalen, heldere bouillon, lente-uien, lichte sojasaus, maïsolie, marinade voor varkensvlees, peper, sesamolie, sojaolie, varkensvet, wontonvelletjes en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
soep/bouillon / varkensvlees
Alle recepten van Yan-Kit