Recept uit Aan tafel met Verdi:
I. Ohlbaum
We hebben één boek van I. Ohlbaum waarvan één boek mét recepten.
Welkom op heerlijkzoeken.
Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van I. Ohlbaum? Registreren is gratis!
Boeken van I. Ohlbaum
Recepten van I. Ohlbaum
Doorzoek de recepten
Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!
Diner / hoofdgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Trippa alla parmigiana (Runderepens met parmezaanse kaas)
- Ingrediënten:
- bleekselderij, boter, bouillon, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, rode chilipeper, rozemarijn, runderpens, ui, vleestomaten, witte wijn en wortel
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- orgaanvlees
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Tagliatelle al prosciutto di Parma (Lintmacaroni met parmaham)
- Ingrediënten:
- boter, parmaham, parmezaanse kaas, pastadeeg en ui
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Diner / nagerecht uit Aan tafel met Verdi:
Fragole all'aceto balsamico (Aardbeien met balsamicoazijn)
- Ingrediënten:
- balsamico maturato, bosaardbeien en suiker
- Keuken:
- Italiaans
Diner / hoofdgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Cotechino con lenticchie (Gekookte worst met linzen)
- Ingrediënten:
- bleekselderij, cotechinoworst, linzen, olijfolie en ui
- Keuken:
- Italiaans
Diner / nagerecht uit Aan tafel met Verdi:
Ciglege al Lambrusco (Kersen in Lambrusco)
- Ingrediënten:
- citroenrasp, kaneelstokjes, kruidnagel, lambrusco, ontpitte kersen en suiker
- Keuken:
- Italiaans
Diner / hoofdgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Spalle cotta (Gekookte varkensham)
- Ingrediënten:
- aardappelpuree, olijfolie en rauwe ham
- Keuken:
- Italiaans
Recept uit Aan tafel met Verdi:
Polpettone dei preti (Priestergehakt)
- Ingrediënten:
- bleekselderij, boter, braadworst, broodkruim, melk, mortadella, parmaham, parmezaanse kaas, ui, varkensgehakt, varkensnet en wortelen
- Keuken:
- Italiaans
Recept uit Aan tafel met Verdi:
Sugo di burra e parmagiano (Botersaus met parmezaanse kaas)
- Ingrediënten:
- bloem, boter, melk, nootmuskaat en parmezaanse kaas
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- saus/dressing/jus
Recept uit Aan tafel met Verdi:
Salsa verde (Groene saus)
- Ingrediënten:
- ansjovisfilet, balsamicoazijn, kappertjes, knoflook, olijfolie en peterselie
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- saus/dressing/jus / mosterd
Diner / nagerecht uit Aan tafel met Verdi:
Budino di riso dell'Artusi (Rijstpudding a la Artusi)
- Ingrediënten:
- boter, broodkruim, citroenrasp, cognac, ei, eidooier, gekonfijte vruchten, melk, paprijst, suiker, sultanarozijnen en vanillestokje
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- gebak, koek, taart, pudding
Diner / voorgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Torta di riso con la zucca (Rijst-pompoentaart)
- Ingrediënten:
- bloem, boter, broodkruim, melk, muskaatpompoen, olijfolie, parmezaanse kaas, ricotta, rondkorrelrijst en water
- Keuken:
- Italiaans
Recept uit Aan tafel met Verdi:
Spongata (Kersttaart)
- Ingrediënten:
- bloem, boter, broodkruim, citroenrasp, ei, eidooier, honing, pijnboompitten, poedersuiker, pruimenconfituur, rum, sinaasappelsap, suiker, sultanarozijnen, walnoten en water
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- gebak, koek, taart, pudding
Bijgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Piadina (ongedesemd brood)
- Ingrediënten:
- bakpoeder, reuzel, tarwemeel, water, zuiveringszout en zout
- Soort:
- brood en broodgerecht
Diner / voorgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Mortadella fritta (Gebakken mortadella)
- Ingrediënten:
- bloem, broodkruim, ei, mortadella, nootmuskaat, volle melk en zonnebloemolie
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- worst
Diner / hoofdgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Risotto alla Milanese (Risotto op zijn Milanees)
- Ingrediënten:
- boter, parmezaanse kaas, risottorijst, runderbouillon, rundermerg, saffraan en ui
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- rijst
Bijgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Melanzane marinate
- Ingrediënten:
- aubergine, balsamicoazijn, basilicum, bladpeterselie, knoflook, reuzel en salie
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- groente
Diner / nagerecht uit Aan tafel met Verdi:
Pere cotte (Gestoofde peren)
- Ingrediënten:
- kaneelstokje, kruidnagel, laurierblad, peren, rode wijn en suiker
- Keuken:
- Italiaans
Diner / voorgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Sformatino di Parmigiano (Parmezaanse kaastimbaaltjes)
- Ingrediënten:
- bloem, ei, nootmuskaat, parmezaanse kaas, slagroom, truffel en volle melk
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- kaas
Diner / voorgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Parmigiano Reggino all' aceto balsamico (Parmezaanse kaas met balsamico-azijn)
- Ingrediënten:
- balsamicoazijn en parmezaanse kaas
 
      