P. Carluccio

We hebben 13 boeken van P. Carluccio waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van P. Carluccio? Registreren is gratis!

Boeken van P. Carluccio

Kijk voor meer boeken.

Recepten van P. Carluccio

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Pastasoep met bonen

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, cannellinibonen, chilipepers, extra vierge olijfolie, pasta, knoflook, peper, tomaat, tomatenpuree, water, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Houtduiven op crostini

Ingrediënten:
ansjovisfilet, boerenbrood, houtduif, kappertjes, knoflook, olijfolie, pane di campagna, peper, rode wijn, salie en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

witte-bonensoep

Ingrediënten:
boter, brood, cannellinibonen, gedroogd eekhoorntjesbrood, kippenbouillonblokje, peper, salie, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Lasagna met vlees en groente

Ingrediënten:
aubergine, bolognese ragu, broodkruim, courgette, eekhoorntjesbrood, ei, fontina, kruidenbloem, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, pastadeeg, peper, spinazie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Peperbrood

Ingrediënten:
acaciahoning, amandel, bloem, gekonfijte citrusschil, hazelnoten, kaneel, korianderzaad, muskaatrozijnen, nootmuskaat, cacao, peper, pijnboompitten, vin santo en walnoten

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Bijgerecht uit Eten in Italie:

Gevulde courgettebloemen

Ingrediënten:
bieslook, bloem, courgettebloemen, ei, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, ricotta en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Frambozenjam

Ingrediënten:
frambozen en kristalsuiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
chutney/pickle/jam/compote
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten in Italie:

Paprika's en olijven

Ingrediënten:
gele paprika, knoflook, olijfolie, rode paprika, suiker, witte wijnazijn, zout en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Kalfsschenkel

Ingrediënten:
boter, citroensap, kalfsbouillon, kalfsschenkel, olijfolie, peper, rozemarijn, runderbouillon, salie, tijm, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Ziti uit de oven

Ingrediënten:
droge witte wijn, ei, extra vierge olijfolie, harde caciocavallo, lange ziti, mager varkensgehakt, napolitaanse salami, nootmuskaat, oude provolone, peper, tomatenpulp, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Crudites met olijfolie

Ingrediënten:
extra vierge olijfolie, jonge bleekselderij, jonge venkelknol, artisjok, lente ui, nieuwe wortel, peper en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Bijgerecht uit Eten in Italie:

Gevulde artisjokken

Ingrediënten:
ansjovisfilet, broodkruim, citroenrasp, extra vierge olijfolie, jonge artisjokken, kappertjes, knoflook, munt, olijfolie, peper, peterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Gevulde paprika's

Ingrediënten:
ansjovisfilet, broodkruim, kappertjes, knoflook, olijfolie, paprika, peper, peterselie, tomaat, zout en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Napolitaans paasbrood

Ingrediënten:
00-bloem, boter, ei, gist, harde pecorino, napolitaanse worst, parmezaanse kaas, provolone, reuzel, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Alle recepten van P. Carluccio