Wendy Hutton

We hebben één boek van Wendy Hutton waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Wendy Hutton? Registreren is gratis!

Boeken van Wendy Hutton

Recepten van Wendy Hutton

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Wendy Hutton - Culinaire reisbibliotheek Maleisie

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:

Laksa Lemak - Mie in pittige kokossaus

Ingrediënten:
citroen, daun kesum, dikke kokosmelk, gedroogde mie, gele mie, garnaal, kippenborst, komkommer, kruidenpasta, lente-ui, limoen, olie, omelet, peranakan, rode peper, sambal belacan, suiker, taugé, water, wilde gemberknoppen en zout

Keuken:
Maleisisch
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Wendy Hutton - Culinaire reisbibliotheek Maleisie

Recept uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:

Pikante pompoen

Ingrediënten:
bruin mosterdzaad, curryblaadjes, kipcurrypoeder, olie, pompoen, spaanse peperpoeder, suiker, turmeriekpoeder, ui, viscurrypoeder, water en zout

Keuken:
Maleisisch
Soort:
vegan / groente
Een recept uit Wendy Hutton - Culinaire reisbibliotheek Maleisie

Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:

Indiase schaapscurry

Ingrediënten:
aardappel, curryblaadjes, gember, knoflook, lamsvlees, olie, schapenvlees, sjalot, suiker, turmeriekpoeder, water en zout

Keuken:
Indiaas / Maleisisch
Soort:
curry / schapenvlees / lamsvlees
Een recept uit Wendy Hutton - Culinaire reisbibliotheek Maleisie

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:

Rijst Nonya

Ingrediënten:
ei, gedroogde ansjovis, kippenborst, kleine gepelde garnalen, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, olie, peper, peranakan, rijst, sesamolie, taugé en zout

Keuken:
Maleisisch
Soort:
rijst
Een recept uit Wendy Hutton - Culinaire reisbibliotheek Maleisie

Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:

Borneo-vis

Ingrediënten:
chinese selderie, citroensap, gember, korianderblaadjes, limoensap, rode peper, sjalot, spaanse makreel en zout

Keuken:
Maleisisch
Soort:
vis
Een recept uit Wendy Hutton - Culinaire reisbibliotheek Maleisie

Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:

Kway Teow - Gebakken mie

Ingrediënten:
bieslook, donkere sojasaus, ei, garnalen, gedroogde pepers, kippenborst, knoflook, kokkels, lichte sojasaus, mosselen, olie, platte rijsmeelmie, taugé en zout

Keuken:
Maleisisch
Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / pasta/noodles / gevogelte / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Wendy Hutton - Culinaire reisbibliotheek Maleisie

Bijgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:

Serunding

Ingrediënten:
asam gelugur, citroengras, galangal, gedroogde pepers, knoflook, kokosrasp, limoenblaadjes, limoensap, sjalot, suiker, turmeriek, turmeriekblad, venkelpoeder en zout

Keuken:
Maleisisch
Soort:
vegan / boter en olie / condiment
Een recept uit Wendy Hutton - Culinaire reisbibliotheek Maleisie

Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:

Nonya garnalensalade

Ingrediënten:
dressing, garnalen, komkommer, korianderblaadjes, kroepoek, peranakan, sjalot, sla, stervrucht, tomaat, witte radijs en wortel

Keuken:
Maleisisch
Soort:
salade / schaal- en schelpdieren
Alle recepten van Wendy Hutton