A. Witschonke

We hebben één boek van A. Witschonke waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van A. Witschonke? Registreren is gratis!

Boeken van A. Witschonke

Recepten van A. Witschonke

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Miso-tomatensaus

Ingrediënten:
basilicum, extra vierge-olijfolie, miso, parmezaanse kaas, peper, peterselie, tomaten uit blik, ui en zout

Keuken:
Aziatisch / Japans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Selderij rémoulade

Ingrediënten:
bleekselderij, citroensap, knolselderij, peterselie, remouladesaus, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Inmaakspecerijenmengsel

Ingrediënten:
chilipeper, dillezaad, kaneelstokje, kardemomzaad, korianderzaad, kruidnagel, laurierblad, mosterdzaad, piment en zwarte peperkorrels

Keuken:
Europees
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Met kruiden gemarineerde feta

Ingrediënten:
citroenzest, feta, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, knoflook, olijfolie, roomkaas, sesamzaad, tijm, yoghurtkaas en za'atar

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / kaas
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht / basisrecept uit De dikke vegetariër:

Focaccia

Ingrediënten:
olijfolie, pizzadeeg en zeezout

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Japans zevenkruidenpoeder

Ingrediënten:
chilipoeder, maanzaad, mandarijnschil, sesamzaad, sinaasappelschil, szechuanpeper, zwarte peperkorrels en zwart sesamzaad

Keuken:
Japans
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Wortelsalade

Ingrediënten:
citroensap, olijfolie, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Pilav met spinazie of andere bladgroente

Ingrediënten:
basmatirijst, boter, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, postelein, rijst, snijbiet, spinazie, ui, zout en zuring

Keuken:
Midden-Oosten / midden-oosten
Soort:
vegan / rijst / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Traktatie uit De dikke vegetariër:

'Filosigaren' met walnoten

Ingrediënten:
boter, citroenschil, filodeegvellen, honing, kaneel, kardemom, kruidnagel, nootmuskaat, noten, sinaasappelschil, suiker en suikerstroop

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Geroerbakte sperziebonen met tofu-vellen

Ingrediënten:
arachideolie, donkere sesamolie, druivenpitolie, gedroogde thaise chilipeper, gember, maïsolie, sojasaus, sperziebonen, stamslabonen, tofuvellen, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Chilli van zwarte bonen met espresso

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, chilipoeder, espresso, kaneelstokje, kidneybonen, knoflook, melassestroop, olijfolie, peper, pintobonen, sojabonen, tomaten, ui, zout en zwarte bonen

Keuken:
Mexicaans
Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch
Alle recepten van A. Witschonke