A. Witschonke

We hebben één boek van A. Witschonke waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van A. Witschonke? Registreren is gratis!

Boeken van A. Witschonke

Recepten van A. Witschonke

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Pittige pilav van Israëlische couscous

Ingrediënten:
basilicum, groentebouillon, israelische couscous, knol, komijnpoeder, koriander, mais, munt, olijfolie, oregano, peper, poblano chilipeper, ui en zout

Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch / couscous
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Pannenkoek met gekookte granen

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, bruine rijst, couscous, druivenpitolie, ei, gerst, gierst, havermout, khorasantarwe, maïsolie, melk, quinoa, rijst, roggekorrels, suiker, tarwekorrels, wilde rijst en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Tortillasoep

Ingrediënten:
arachideolie, avocado, druivenpitolie, gedroogde anchopeper, groentebouillon, knoflook, koriander, limoen, maïsolie, monterey jack kaas, oregano, poblano chilipeper, queso fresco, radijs, stevige tofu, tomaat, tomaat uit blik, tortilla's, ui, welriekende ganzenvoet, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Mexicaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Knapperige kimchipannenkoek

Ingrediënten:
bloem, chinese bieslook, courgette, druivenpitolie, ei, kimchi, koriander, lente-ui, maïsolie, peterselie, wortel en zomerpompoen

Keuken:
Koreaans
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Geroerbakte verse kaas met tomaat

Ingrediënten:
cottage cheese, doperwten, druivenpitolie, edamameboontjes, garam masala, kerriepoeder, knoflook, koriander, lente-ui, maïsolie, paneer, queso fresco, tomaat, tomaten uit blik, ui, verse kaas, zout en zwarte peper

Keuken:
Indiaas
Soort:
vegetarisch / kaas
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gevulde ui

Ingrediënten:
brood en kruidenvulling, gele ui, olijfolie, spinazie, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Rijst met uien

Ingrediënten:
basmatirijst, demi creme fraiche, peper, peterselie, rijst, saffraan, ui en zout

Keuken:
Midden-Oosten / midden-oosten
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Romige aardappelen met aubergine en kaas

Ingrediënten:
aardappelen, aubergine, bloem, boter, broodkruim, cayennepeper, chilivlokken, ei, kefalotyri, kaneel, kruidnagelpoeder, melk, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, rode ui, tomaten, tomaten uit blik en zout

Keuken:
Grieks
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Broodpudding met paddenstoelen

Ingrediënten:
bieslook, boter, cheddar, ei, emmentaler, gerookte tofu, gruyère, melk, monterey jack kaas, paddenstoelen, peterselie, roggebrood, salie, tijm, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
pudding / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Paprika-tomatensaus

Ingrediënten:
basilicum, extra vierge-olijfolie, geroosterde paprika uit pot, parmezaanse kaas, peper, peterselie, tomaten uit blik, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Alle recepten van A. Witschonke