Pascal Jalhay

We hebben 3 boeken van Pascal Jalhay waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Pascal Jalhay? Registreren is gratis!

Boeken van Pascal Jalhay

Recepten van Pascal Jalhay

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Ketjapsaus

Ingrediënten:
knoflook, rawit, sjalot, xanthaangom en zoete sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegan / saus
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Sop kacang hijau - Koude soep met groene mungbonen

Ingrediënten:
bieslook, bouillon, cellofaannoedels, citroenblaadjes, citroengras, garnalenpasta, geelwortelpoeder, gemalen piment, gemberwortel, gepofte kemirinoten, groene mungbonen, knoflook, laoswortel, sjalot en taugé

Keuken:
Indonesisch
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Kokoscoulis

Ingrediënten:
citroengras, kokosrasp, melk, suiker en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
saus/dressing/jus / vegan
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Chocoladeglazuur

Ingrediënten:
agar-agar, cacaopoeder, fijne kristalsuiker, slagroom en water

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegan / glazuur
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Omelet

Ingrediënten:
bosui, knoflookpoeder, peper, tahu en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
eieren, kaas en zuivel
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Diner / hoofdgerecht uit Baru Belanda:

Bebek tanah - Eend in klei

Ingrediënten:
bambulianen, bananenblad, bumbu bali, cassaveblad, chamotteklei, citroenblaadjes, kokosmelk, palmblad, salamblad en tamme eend

Keuken:
Indonesisch
Soort:
gevogelte
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Schelpdieren

Ingrediënten:
knoflook, maïsolie, mosselen, peper, rozemarijn, scheermessen, tapijtschelpen, tijm en witte wijn

Keuken:
Indonesisch
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Zalf van lontong

Ingrediënten:
citroenblaadjes, inktvisinkt, lontong, pandanblad en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
rijst
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Ketjapsaus

Ingrediënten:
citroenblaadjes, javaanse suiker, knoflook, limoensap, rode chilipepers, sjalot en zoete sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegan / saus
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Nasi kuning

Ingrediënten:
citroenblaadjes, citroengras, geelwortel, gemberwortel, kippenbouillon, knoflook, kokosmelk, koriander, korianderzaad, pandanbladeren, pandanrijst, rode chilipeper, water en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
rijst
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Bijgerecht uit Baru Belanda:

Tempé

Ingrediënten:
tempé en zonnebloemolie

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegan
Alle recepten van Pascal Jalhay