Sarah Woodward

We hebben 5 boeken van Sarah Woodward waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Sarah Woodward? Registreren is gratis!

Boeken van Sarah Woodward

Kijk voor meer boeken.

Recepten van Sarah Woodward

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:

konijn met notensaus

Ingrediënten:
amandelen, gemalen komijn, hazelnoten, knoflook, konijnfilet, olijfolie, oud witbrood, saffraandraadjes, sherry, sherryazijn, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zeezout

Keuken:
Spaans / Marokkaans
Soort:
wild
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:

sardienballetjes

Ingrediënten:
bloem, cayennepeper, gemalen komijn, gemalen koriander, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, pruimtomaat, sardines, suiker, zeezout en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Recept uit De Marokkaanse keuken:

amandel-kaneelkoekjes

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, eidooier, fijne suiker, foelie, gemalen amandelen, kaneel en nootmuskaat

Keuken:
Marokkaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:

moren en christenen

Ingrediënten:
boter, gemalen komijn, gerookt ontbijtspek, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, olijfolie, oud witbrood, paprikapoeder, rondkorrelrijst, spaanse ui, verse rozemarijn, versgemalen zwarte peper en zwarte bonen

Keuken:
Spaans / Marokkaans
Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / pasta/noodles
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / nagerecht uit De Marokkaanse keuken:

gevulde dadels

Ingrediënten:
dadels, gemalen amandelen, boter, pistachenoten en suiker

Keuken:
Marokkaans
Soort:
hapjes / vegetarisch
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / voorgerecht uit De Marokkaanse keuken:

spinazie met kikkererwten

Ingrediënten:
fijn zeezout, gedroogd rood spaans pepertje, gemalen komijn, kikkererwten, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, rodewijnazijn, saffraandraadjes, sherryazijn, spinazie en versgemalen zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:

gestoomd lamsvlees

Ingrediënten:
cayennepeper, citroen, grof zeezout, knoflookteen, komijnzaad, lamsschouder, olijfolie, paprikapoeder, saffraandraadjes, verse koriander en versgemalen zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vlees / gevogelte / stomen
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:

rundvleestajine met pruimen

Ingrediënten:
boter, gedroogde pruimen, gemberpoeder, honing, kaneelstokje, runderstoofvlees, saffraandraadjes, sesamzaad, ui, verse koriander, versgemalen zwarte peper en zeezout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / tajine
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Recept uit De Marokkaanse keuken:

chermoula 1

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, grof zeezout, knoflook, olijfolie extra vergine, paprikapoeder, verse peterselie en versgemalen zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:

keftatajine met pittige citroensaus

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, citroen, citroensap, gedroogde chilipeper, gemalen komijn, gemberpoeder, kaneel, komijn, lamsgehakt, paprikapoeder, saffraandraadjes, spaanse ui, ui, verse koriander, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, water en zeezout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Recept uit De Marokkaanse keuken:

radijssalade

Ingrediënten:
citroen, langwerpige radijs, oranjebloesemwater, sinaasappel, suiker en zeezout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
salade / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Marokkaanse keuken:

gemarineerde courgettes

Ingrediënten:
cayennepeper, courgette, gemalen komijn, ingelegde citroen, knoflook, olijfolie extra vergine, paprikapoeder, verse koriander, wittewijnazijn en zeezout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Marokkaanse keuken:

tuinbonen met koriander

Ingrediënten:
knoflook, olijfolie, tuinbonen, ui, verse koriander, versgemalen zwarte peper, water en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegetarisch
Alle recepten van Sarah Woodward