Mark Bittman

We hebben 3 boeken van Mark Bittman waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Mark Bittman? Registreren is gratis!

Boeken van Mark Bittman

Recepten van Mark Bittman

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Snel gestoofde groente, Thaise stijl met kruiden

Ingrediënten:
arachideolie, aubergine, chilipasta, chilipeper, courgette, djeroek poeroet, druivenpitolie, gedroogde chilipeper, groene currypasta, knoflook, kokosmelk, koriander, limoen, maïsolie, munt, rode currypasta, sojasaus, thaise basilicum, vegetarische vissaus, witte ui, zomerpompoen, zout en zwarte peper

Keuken:
Thais
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Samengestelde boter

Ingrediënten:
bieslook, boter, citroensap, dille, dragon, kervel, koriander, peper, peterselie, rozemarijn, salie, tijm en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Romige koriander-muntchutney

Ingrediënten:
chilivlokken, gemberwortel, groene chilipeper, knoflook, koriander, limoensap, munt, rode ui, yoghurt en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegan / vegetarisch / chutney
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Tuinbonen met cantharellen

Ingrediënten:
anastazibonen, appaloosabonen, bieslook, borlottibonen, boter, bruine linzen, cannellinibonen, cantharellen, eekhoorntjesbrood, gigantes, groene linzen, kidneybonen, knoflook, laurierblad, limabonen, limaboon, olijfolie, paddenstoelenbouillon, peper, peterselie, pintobonen, shiitake, sojabonen, tuinboon, ui, witte boon, zout en zwartoogbonen

Keuken:
Zuid-Amerikaans
Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / nagerecht uit De dikke vegetariër:

Hazelnootcustard

Ingrediënten:
ei, eidooier, hazelnoot, hazelnootmelk, kaneel, nootmuskaat, pudding, room, suiker, volle melk en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gebakken zwarte bonen met kerrie

Ingrediënten:
anastazibonen, appaloosabonen, banaan, chilipeper, gele bakbanaan, gemberwortel, kerrieblad, kidneybonen, olijfolie, peper, pintobonen, tomaten, ui, zout, zwarte bonen en zwartoogbonen

Keuken:
Caraïbisch
Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Hartige kokosbeignets

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, druivenpitolie, ei, kokos, kokosmelk, maïsolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
beignets / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Pasta met walnotensaus

Ingrediënten:
brood, marjolein, melk, olijfolie, pasta, pecannoot, walnootsaus en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Spinazie-kaascannelloni

Ingrediënten:
alfredo, knoflook, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peterselie, ricotta, spinazie, tomatensaus en verse pasta

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Chili con tofoe

Ingrediënten:
bruine bonen, chilipeper, gerookte tofu, groentebouillon, kidneybonen, knoflook, komijnpoeder, koriander, neutrale olie, oregano, peper, pintobonen, sojabonen, tofu, ui en zout

Keuken:
Mexicaans
Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Polenta-'pizza'

Ingrediënten:
basilicum, fontina, gorgonzola, marjolein, mozzarella, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, polenta, tomatensaus en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Geroerbakte groenten met tomaat

Ingrediënten:
bleekselderij, bouillon, donkere sesamolie, druivenpitolie, knoflook, lente-ui, maïsolie, sojasaus, sugarsnaps, tomaat, ui en wortel

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Alle recepten van Mark Bittman