Claudia Lenz

We hebben één boek van Claudia Lenz waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Claudia Lenz? Registreren is gratis!

Boeken van Claudia Lenz

Recepten van Claudia Lenz

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Recept uit Kooktechnieken:

Pannenkoekensoep

Ingrediënten:
bieslook, bloem, boter, ei, gevogeltebouillon, groentebouillon, melk, peper, peterselie, vleesbouillon en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / basisrecept uit Kooktechnieken:

Hazelnootroomijs

Ingrediënten:
ei, eidooier, hazelnoot, glucosesiroop, melk, slagroom, suiker en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / ijs
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Recept uit Kooktechnieken:

Zeeslakken

Ingrediënten:
chorizo, groene chilipeper, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, tomatensaus, witte wijn, wulken en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Recept uit Kooktechnieken:

Kruidenazijn

Ingrediënten:
basilicum, citroenmelisse, dille, dragon, munt, rozemarijn, tijm en witte wijnazijn

Keuken:
Duits
Soort:
azijn
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Diner / nagerecht uit Kooktechnieken:

Gevulde peren

Ingrediënten:
citroen, geraspte goudse kaas, kwark en peer

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Recept uit Kooktechnieken:

Pannenkoeken

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, melk en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Recept uit Kooktechnieken:

Ravioli

Ingrediënten:
bladspinazie, bloem, eidooier, eiwit, geklaarde boter, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper, raviolideeg, ricotta, salie, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Recept uit Kooktechnieken:

Gegratineerde st jakobsschelpen

Ingrediënten:
boter, chilipeper, corail van jakobsschelp, knoflook, kruiden, peper, peterselie, room, sjalot, st jakobsnoot, visfond, witbroodkruim en zout

Keuken:
Internationaal
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Recept uit Kooktechnieken:

Chat masala

Ingrediënten:
ajowanzaad, amchur, asant, gedroogde granaatappelpitten, gedroogde munt, gedroogde rode pepers, gemberpoeder, komijnzaad, korianderzaad, kruidnagel, zout, zwarte peperkorrels en zwart steenzout

Keuken:
Indiaas
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Recept uit Kooktechnieken:

Kerrieboter

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, gevogeltefond, kerriepoeder, slagroom en zout

Soort:
samengestelde boter
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Basisrecept uit Kooktechnieken:

Eiernoedeldeeg

Ingrediënten:
bloem type 405, ei, olijfolie, water en zout

Keuken:
Duits / Italiaans
Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Basisrecept uit Kooktechnieken:

Rood eiernoedeldeeg

Ingrediënten:
bloem type 405, boter, ei, olijfolie, rode bietensap, water en zout

Keuken:
Duits / Italiaans
Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Diner / hoofdgerecht uit Kooktechnieken:

Soepkip garen

Ingrediënten:
kippenbouillon, kippenmaag, kipppenhart, knolraap, knolselderij, laurier, peterseliestelen, peterseliewortel, prei, savooiekool, soepkip, ui, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Duits
Soort:
gevogelte
Alle recepten van Claudia Lenz