Claudia Lenz

We hebben één boek van Claudia Lenz waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Claudia Lenz? Registreren is gratis!

Boeken van Claudia Lenz

Recepten van Claudia Lenz

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Bijgerecht uit Kooktechnieken:

Gnocchi alla Romana

Ingrediënten:
knoflook, oregano, parmezaanse kaas, peterselie, polenta en rozemarijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / samengestelde boter
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Basisrecept uit Kooktechnieken:

Kokosmelk

Ingrediënten:
kokosrasp, kokoswater en melk

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Recept uit Kooktechnieken:

Zilvervliessrijst

Ingrediënten:
boter, gevogeltebouillon, groentebouillon, ui, water en zilvervliesrijst

Keuken:
Internationaal
Soort:
rijst
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Kooktechnieken:

Risotto

Ingrediënten:
boter, parmezaanse kaas, risottorijst, ui, vleesbouillon, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Recept uit Kooktechnieken:

Rijstebrij

Ingrediënten:
citroenschil, eidooier, kaneelstokje, kaneelsuiker, melk, rondkorrelrijst en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
pudding
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Recept uit Kooktechnieken:

Perzikparait

Ingrediënten:
citroensap, eidooier, melk, perzikpuree, slagroom, suiker en vanillepeul

Keuken:
Internationaal
Soort:
ijs
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Recept uit Kooktechnieken:

Wild medaillons

Ingrediënten:
doorregen rookspek, olie, peper, reerugfilet, spek, wildfond en zout

Keuken:
Duits
Soort:
wild
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Diner / hoofdgerecht uit Kooktechnieken:

Gans uit de oven

Ingrediënten:
gans, geklaarde boter, gevogeltebouillon, kruiden, roostergroente, zetmeel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
gevogelte
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Recept uit Kooktechnieken:

Gegratineerde oesters

Ingrediënten:
cayennepeper, champagne, grof zeezout, hollandaisesaus, kaviaar, oesternat, oesters, peterselie, slagroom, visfond, witte wijn en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Diner / hoofdgerecht uit Kooktechnieken:

Soepkip garen

Ingrediënten:
kippenbouillon, kippenmaag, kipppenhart, knolraap, knolselderij, laurier, peterseliestelen, peterseliewortel, prei, savooiekool, soepkip, ui, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Duits
Soort:
gevogelte
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Recept uit Kooktechnieken:

Sushirijst

Ingrediënten:
japanse rondkorrelrijst, rijstazijn, suiker, water en zout

Keuken:
Japans
Soort:
rijst
Alle recepten van Claudia Lenz