Ryland Peters & Small

We hebben één boek van Ryland Peters & Small waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Ryland Peters & Small? Registreren is gratis!

Boeken van Ryland Peters & Small

Recepten van Ryland Peters & Small

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:

Tonijnsteaks met misotomaten

Ingrediënten:
bruine misopasta, kerstomaat, mirin, olijfolie, suiker, tonijnsteaks, gember, versgemalen zwarte peper, zonnebloemolie en zout

Soort:
vis
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:

Griekse vis met tomaten uit de oven

Ingrediënten:
droge witte wijn, gehakt, gladde peterselie, olijfolie, knoflook, tomaten, versgemalen zwarte peper, witvis en zout

Keuken:
Grieks
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Recept uit Tomaten:

Tomatendal met tarka

Ingrediënten:
bruine suiker, chilipoeder, gember, gehakt, ghee, kerrieblaadjes, komijnzaad, olie, rode linzen, knoflook, knoflook, kurkumapoeder, tomatenpuree en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tomaten:

Pan Catalan

Ingrediënten:
boerenbrood, extra vergine olijfolie, serranoham, knoflook, tomaten, vlees en zout

Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Diner / lunch / voorgerecht uit Tomaten:

Pappa al pomodoro

Ingrediënten:
basilicum, extra vergine olijfolie, water, passata, tomaat, knoflook, versgemalen zwarte peper, zout en zuurdesembrood

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Buffet / avondmaal uit Tomaten:

Jollofrijst

Ingrediënten:
bouillon, gehakt, gladde peterselie, kipfilets, langkorrelige rijst, rode paprika, sperziebonen, knoflook, tomatenpuree, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Afrikaans
Soort:
rijst / gevogelte
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Diner / lunch / voorgerecht uit Tomaten:

Thaise gazpacho

Ingrediënten:
citroengras, gember, gehakt, kaffir-limoenblaadjes, komkommer, olijfolie, tomaat, rijstazijn, rode paprika, rode ui, knoflook, tomatensap, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Thais
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Diner / lunch / voorgerecht uit Tomaten:

Klassieke gazpacho

Ingrediënten:
boerenbrood, extra vergine olijfolie, fijne tafelsuiker, gehakt, gele paprika, rode paprika, komkommer, tomaat, rodewijnazijn, sjalot, knoflook, tomatensap en zout

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:

Gehaktballen in kruidige tomatensaus

Ingrediënten:
gember, kaneelstokje, kardemompeulen, lamsgehakt, laurierblad, olijfolie, rijst, rundergehakt, knoflook, gemalen komijn, korianderpoeder, kurkumapoeder, zout, tomaten, ui en versgemalen zwarte peper

Soort:
vlees
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal uit Tomaten:

Pizza met drie soorten tomaten

Ingrediënten:
ansjovisfilets in olie, instantgist, kerstomaat, kristalsuiker, water, mozzarella, olijfolie, passata, zout, tomaten, basilicum en witbroodmeel

Soort:
pizza
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Recept uit Tomaten:

Siciliaanse tomatenpesto

Ingrediënten:
basilicum, blanke amandelen, extra vergine olijfolie, parmezaanse kaas, tomaat, knoflook, zout en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Ontbijt / brunch / lunch uit Tomaten:

Tomatengratin met bacon

Ingrediënten:
broodkruimels, gedroogde oregano, gehakt, parmezaanse kaas, olijfolie, bacon, sjalot, tomaten, versgemalen zwarte peper en zout

Soort:
vlees
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Lunch / bijgerecht uit Tomaten:

Provençaalse gevulde tomaten

Ingrediënten:
bieslook, citroen, gehakt, parmezaanse kaas, gladde peterselie, olijfolie, sjalot, knoflook, verse tijmblaadjes, versgemalen zwarte peper, vleestomaten en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Bijgerecht uit Tomaten:

Pittige rode tomatenchutney

Ingrediënten:
gehakt, kaneelstokje, kardemompeulen, kruidnagels, moesappels, tomaat, rode chilipeper, suiker, sultanarozijnen, knoflook, zout, uien, wittewijnazijn en wortel

Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:

Auberginelasagne

Ingrediënten:
aubergines, bloem, boter, gehakt, lasagnevellen, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, knoflook, tomaten, ui, basilicum, versgemalen zwarte peper en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Bijgerecht uit Tomaten:

Tomatenketchup

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, gemberpoeder, kruidnagels, mosterdpoeder, passata, peper, selderijzaad, steranijs, zout en wittewijnazijn

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Brunch / bijgerecht uit Tomaten:

Gebakken groene tomaten

Ingrediënten:
ei, maïzena, boter, groene tomaten, olijfolie, tijm, tomatenketchup, versgemalen zwarte peper, zout en zure room

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Recept uit Tomaten:

Rauwe-tomatensaus

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, extra vergine olijfolie, tomaat, knoflook, versgemalen zwarte peper en zout

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Bijgerecht uit Tomaten:

Kachumber

Ingrediënten:
citroen, groene chilipeper, komijnzaad, komkommer, sjalot, tomaten, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Recept uit Tomaten:

Passata

Ingrediënten:
gehakt, laurierblad, olijfolie, bleekselderij, suiker, knoflook, tijm, tomaten, zout en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Alle recepten van Ryland Peters & Small