Ryland Peters & Small

We hebben één boek van Ryland Peters & Small waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Ryland Peters & Small? Registreren is gratis!

Boeken van Ryland Peters & Small

Recepten van Ryland Peters & Small

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tomaten:

Focaccia met kerstomaten en olijven

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, grof zeezout, instantgist, kerstomaat, water, suiker, tijm, zout, witbroodmeel en zwarte olijven

Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Diner / voorgerecht / avondmaal uit Tomaten:

Tomatenrisotto

Ingrediënten:
ansjovisfilet in olie, citroen, boter, parmezaanse kaas, gladde peterselie, groentebouillon, kippenbouillon, olijfolie, passata, tomaat, risottorijst, sjalot, bleekselderij, versgemalen zwarte peper en zout

Soort:
risotto
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:

Linguine met krab, tomaten en basilicum

Ingrediënten:
basilicum, droge witte wijn, linguine, olijfolie, rode chilipeper, knoflook, tomaten, versgemalen zwarte peper en vers krabvlees

Soort:
pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Recept uit Tomaten:

Passata

Ingrediënten:
gehakt, laurierblad, olijfolie, bleekselderij, suiker, knoflook, tijm, tomaten, zout en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Lunch / buffet uit Tomaten:

Tomatenfrittata met Parmezaanse kaas

Ingrediënten:
eieren, boter, gladde peterselie, olijfolie, parmezaanse kaas, tomaat, ui, versgemalen zwarte peper en zout

Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tomaten:

Patatas bravas

Ingrediënten:
gedroogde rode chilipeper, olijfolie, romatomaten, scherp paprikapoeder, sherryazijn, sjalot, knoflook, vastkokende aardappels, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:

Puylinzen in salie-tomatensaus

Ingrediënten:
olijfolie, puylinzen, salieblaadjes, rode wijn, bleekselderij, tomaten uit blik, vlees, worsten, wortel, zout en zwarte peper

Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal uit Tomaten:

Pizza met drie soorten tomaten

Ingrediënten:
ansjovisfilets in olie, instantgist, kerstomaat, kristalsuiker, water, mozzarella, olijfolie, passata, zout, tomaten, basilicum en witbroodmeel

Soort:
pizza
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Basisrecept uit Tomaten:

Klassieke tomatensaus

Ingrediënten:
droge sherry, droge witte wijn, gehakt, laurierblad, olijfolie, romatomaten, bleekselderij, knoflook, ui, versgemalen zwarte peper en zout

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Diner / lunch / voorgerecht uit Tomaten:

Thaise gazpacho

Ingrediënten:
citroengras, gember, gehakt, kaffir-limoenblaadjes, komkommer, olijfolie, tomaat, rijstazijn, rode paprika, rode ui, knoflook, tomatensap, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Thais
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tomaten:

Pan Catalan

Ingrediënten:
boerenbrood, extra vergine olijfolie, serranoham, knoflook, tomaten, vlees en zout

Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Ontbijt / brunch / lunch uit Tomaten:

Menemen

Ingrediënten:
aleppo-pepervlokken, eieren, boter, gladde peterselie, groene paprika, lente-uitjes, olijfolie, tomatenpuree, verse tijmblaadjes, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Turks
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Amuse / diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tomaten:

Romataartjes

Ingrediënten:
bloem, dragonblaadjes, eidooier, boter, romatomaat, versgemalen zwarte peper, zachte geitenkaas, zout en zure room

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:

Gegrilde forelfilets met sauce vierge

Ingrediënten:
boter, dragonblaadjes, extra vergine olijfolie, gladde peterselie, rodewijnazijn, sjalot, tomaten, basilicum, versgemalen zwarte peper en zout

Soort:
vis
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Ontbijt / brunch / bijgerecht uit Tomaten:

Duivelse tomaten

Ingrediënten:
broodkruimels, cayennepeper, dijonmosterd, suiker, knoflook, trostomaten en wittewijnazijn

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:

Gehaktballen in kruidige tomatensaus

Ingrediënten:
gember, kaneelstokje, kardemompeulen, lamsgehakt, laurierblad, olijfolie, rijst, rundergehakt, knoflook, gemalen komijn, korianderpoeder, kurkumapoeder, zout, tomaten, ui en versgemalen zwarte peper

Soort:
vlees
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Lunch / avondmaal uit Tomaten:

Macaroni met kaas en tomaten

Ingrediënten:
broodkruimels, cheddar, bloem, boter, kerstomaat, laurierblad, macaroni, nootmuskaat, olijfolie, penne, sjalot, tomatenblokjes uit blik, versgemalen zwarte peper, volle melk en zout

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:

Tonijnsteaks met misotomaten

Ingrediënten:
bruine misopasta, kerstomaat, mirin, olijfolie, suiker, tonijnsteaks, gember, versgemalen zwarte peper, zonnebloemolie en zout

Soort:
vis
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Bijgerecht uit Tomaten:

Thaise tomatensalade

Ingrediënten:
basilicum, courgette, kerstomaat, limoen, pinda’s, rijstazijn, sugarsnaps, thaise vissaus, wortel en zoete chilisaus

Keuken:
Thais
Soort:
salade
Alle recepten van Ryland Peters & Small